Έχω εμμονή ιδέα ότι ο αντρας μου σκέφτεται μια άλλη γυναίκα
Πριν από 1,5 χρόνο περίπου, προσλάβαμε στη δουλειά μας μια κοπελα 19 χρονων. Εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί της και γενικά τη συμπαθούσα. Το ίδιο έδειχνε και αυτή προς εμένα .Μετά από 3 μήνες, επειδή ήταν καλή στη δουλειά και με δική μου προτροπή, την πήραμε στο κεντρικό κατάστημα που είναι και το γραφείο του άντρα μου. Εγώ λόγω εγκυμοσύνης και μετά με το μωρό ήμουν πολλές ώρες σπίτι πλέον. Ο άντρας μου είχε αρχίσει να βγαίνει και γενικά να νομίζει ότι είναι πάλι 20 χρόνων, αλλά εγώ και πάλι ήμουν οκ με αυτό ή τουλάχιστον έτσι τον αφηνα να πιστεύει. Μετα από κάποιο διάστημα, ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα πως η κοπέλα αυτή τον γουστάρει. Για να μη τα πολυλογω, τελικά έμαθα ότι όντως υπήρχε ενδιαφέρον και ο άντρας μου της έδινε χώρο για να το συνεχίζει. Δε βρήκα ποτέ κάποια απόδειξη ότι κάτι είχε γίνει, από τη δική της μεριά όμως είχε τύχει πολλές φορές να τον πάρει τηλέφωνο αν αργούσε να πάει στη δουλειά ή πχ μια φορά που ανέβασε ο άντρας φωτό μαζί μου και δε φαινόταν το πρόσωπο μου τον ρωτούσε συνέχεια ποια είναι αυτή στη φωτό κτλ. Αν σχολίαζε ο άντρας κάποια άλλη γυναίκα ότι είναι όμορφη αυτή, τρελαινοταν και την έψαχνε στα σοσιαλ. Η κοπέλα αυτή έχει σταματήσει από τη δουλειά από τον Νοέμβριο. Ο άντρας μου ορκίζεται πως δεν έχει κάνει κάτι μαζί της, ούτε της την έχει πέσει κτλ, αλλά αυτή λέει ακόμα και τώρα, σε κοινους γνωστούς το αντίθετο. Ότι δηλαδή της γουστάρει και ότι μάλιστα αυτή του είπε ότι δε μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ τους γιατί ο άντρας μου εχει παιδιά.
Το πρόβλημα είναι ότι εμένα πλέον μου έχει γίνει εμμονή ιδέα. Δε με ενοχλεί τόσο να είχαν κάνει μια φορά σεξ, όσο το να ισχύει ότι όντως ο άντρας μου της την έπεφτε. Και επειδή δε μπορώ να μάθω την αλήθεια, αυτό με τρελαίνει. Νιώθω ότι υπάρχει ένα κομμάτι που δε γνωρίζω από την ιστορία και αυτό είναι κάτι το εμμονικο με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα μου. Δε ξέρω με ποιο τρόπο να βγάλω αυτή την ιδέα από το μυαλό μου. Όταν έμαθα τι γίνεται, άρχισα να πηγαίνω στο μαγαζί και να μιλάω στην κοπέλα με πολλά υπονοούμενα που φανέρωναν ότι γνώριζα τι γίνεται, μήπως και μου μιλήσει μόνη της, αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.