Originally Posted by
ellaki1989
Άμα σου πω τα δικά μου θα κλάψεις παλεύω 10 χρόνια με τις κρίσεις πανικού με υφέσεις και εξάρσεις. Πρώτο σύμπτωμα δυνατοί πονοκέφαλοι νόμιζα.οτι πάθαινα εγκεφαλικό σύμφωνα υψηλές πιέσεις έπαιρνα χάπια δεν με έπιανε τπτ έκανα μαγνητική βγήκε καθαρή και ως δια μαγείας μου πέρασε. Επόμενο σύμπτωμα που το έχω μέχρι και σήμερα. Τρομερές ταχυκαρδίες λέω πάει τελείωσε. Να τρέχω στα επείγοντα σα τρελή περιμένοντας να με δουν λέω η καρδιά μου θα σπάσει αρρυθμίες όλες οι εξετάσεις καλές. Πάω σε ψυχίατρο παίρνω το cipralex και πάλι ως δια μαγείας Μ περνάν όλα. Τι κάνει το μυαλό. Δεν έβγαινα απ' το σπίτι στην ιδέα και μόνο με έλουζε κρύος ιδρώτας. Ένιωθα ότι κάνω μαραθώνιο η καρδιά μ νόμιζα θα σπάσει έχασα κιλά είχα γίνει η σκιά μου. Δεν έτρωγα κ όλα αυτά; λάθος σχέσεις δουλειές με απαίσιους εργοδότες τα έπαιρνα όλα μέσα μου και Μ έβγαιναν σε ψυχοσωματικά. Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην οικογένειά μου. Σήμερα είναι 34 και επανήλθαν πάλι με αρρυθμίες και μόλις έχω ένα σύμπτωμα ταχυκαρδίες ατελείωτες ώσπου έβαλα χολτερ και απ' το πανικό είχα 4000 αρρυθμίες άνευ σημασίας.κ ακόμα ζω. Ο φόβος τελικά και η ψυχική ασθένεια είναι ότι χειρότερο.χιλιες φορές ένα σπασμένο πόδι παρά αυτό. Ο οργανισμός μας χτυπάει καμπανάκι σου λέει κάτι δε σε ευχαριστεί άλλαξε το. Κ όμως είμαστε πιο δυνατοί απ' όσο νομίζουμε. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν μη δίνεις σημασία σ ότι σε στεναχωρεί ο κόσμος πάντα θα λέει αυτό να το θυμάσαι. Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα υγείας. Σορυ για το σεντόνι αυτά στα λέω για να τ ακούω και εγω!
Επίσης κατάφερα να αλλάξω χώρο εργασίας δηλ να με μεταφέρουν κάπου αλλού γτβπιεζομουν στην ιδέα και μόνο ότι θα έπιαναν την υπεύθυνη είχα τρελές Σφυξεις. Πήρα ηρεμιστικό και όλα οκ. Λέω θα κάνεις αυτό που θέλεις και μετά ας πέσεις κάτω κ όμως τα κατάφερα έγινε αυτό που ήθελα κ είμαι ακόμα εδώ τπτ δεν έπαθα. Όλα είναι στο μυαλό μας. Είναι λες και κάποιος σου επιτίθεται ένα άγριο ζώο από το πανικό δε θα τρομάξεις δε θα κανείς ταχυπαλμια; είσαι άρρωστος ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει θα ανεβάσει παλμούς. Έχω κάνει άπειρες καρδιολογικής αιματολογικές κ ακόμα είμαι καλά. Ζω αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα πολλα πράματα, δε θα αναλωνωμουν σε λάθος ανθρώπους γτ στο τέλος εγώ υπέφερα όχι αυτοί. Ελπίζω λιγο να σε βοήθησα και να κατάλαβες ότι δεν είσαι ο μόνος που το περνάς