Originally Posted by
victoria92
Ο πατέρας μου είναι πια αλκοολικός.Με τη μητέρα μου χώρισαν πριν κάποια χρόνια λόγω μιας εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα μου.Εργαζομαι και ζω μαζί με το σύντροφό μου.Ο πατέρας μου ζει σε ένα κοντινό χωριό.Ειμαι μοναχοπαίδι κ δυστυχώς επέτρεψα να προσκολληθεί πολύ επάνω μου.Ζω ένα μαρτύριο.Εξαιτιας του ποτού έχει μαλώσει με όλους τους φίλους του κ ζει πια στο χωριό αρκετά απομονωμένος χωρίς κοινωνικές επαφές.Πινει μόνος του στο σπίτι κ κάθε φορά που πίνει μου τηλεφωνεί λέγοντας ασυναρτησίες,μιλώντας μου με τόνο ,βρίζει και φωνάζει.Πριν 3 χρόνια συγχωρεθηκε κ η γιαγιά μου(μάνα του) με την οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ κολλημένος αφού κάθε φορά που πίνει τη θυμάται λέγοντας μου θέλω να πεθάνω ,να πάω κοντά στη μάνα μου.Ναι μεν καταλαβαίνω ότι τα λέει μέσα στον παραλογισμό του αλκοόλ αλλά με επηρεάζουν πολύ ψυχολογικά αυτά τα λόγια που ακουω.Αισθανομαι ότι ο πατέρας μου μου ασκεί μεγάλη ψυχολογική πίεση.Δυστυχως έχω πια καθημερινή φοβία μην τυχόν και πιει κ χτυπήσει το τηλέφωνο μου κ τον ακούσω μεθυσμένο,με αποτέλεσμα να έχω απομακρυνθεί ακόμη κ από τις φίλες μου κ ο σύντροφός μου να με βλέπει συνεχώς θλιμμένη.Να προσθέσω ότι ο πατέρας μου ζει στην ίδια αυλή με τον παππού μου κ τη θεία μου(αδερφή του) κ κάθε φορά που ο μπαμπάς πίνει εκείνη φροντίζει να με ενημερώσει γι'αυτό.Τον λυπάμαι που τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν ξέρω πια τι να κάνω,πως να τον βοηθησω.Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να του πω να πάμε σε κάποιον ειδικό για το αλκοόλ αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πίνει.Εχει τύχει να βρεθεί στην αστυνομία μετά από φασαρία που προκάλεσε μεθυσμένος αλλά ούτε κ αυτό τον ταρακούνησε.
Συγγνωμη για το μεγάλο κείμενο αλλά είμαι σε απόγνωση.Αν κάποιος έχει να δώσει μια συμβουλή ή έχει βιώσει κάτι ανάλογο θα το εκτιμούσα.