Έχω μειονέκτημα στις σχέσεις, σκέφτομαι να κάνω επέμβαση
Είχα ξαναγράψει πρόσφατα, μου αρέσει αυτό το φορουμ μιας και έχει και άλλα άτομα με Άσπεργκερ και δεπυ σαν εμένα. Πάω 24 και δεν μπορώ να βρω μια σοβαρή σχέση, όλο γνωρίζω ατομα και τρώω άκυρο ή θέλουν μόνο κάτι χαλαρό στην καλύτερη. Όλο γνωρίζω κοπέλες στην ηλικία μου που είναι σε 3 και 4 χρόνια σχέσης. Εγώ στο σχολείο πάντα μόνη μου καθόμουν στο θρανίο και στα διαλείμματα καθόμουν στις σκάλες μόνη πάλι. Με πληγώνει που μάλλον θα μείνω μόνη χωρίς σύντροφο. Είχα κάνει επέμβαση για να φτιάξω το διάφραγμα και έκανα και πλαστική μαζί στην μύτη. Σκέφτομαι όταν μπορώ να μαζέψω χρήματα να κάνω και στο σώμα μου, είμαι πολύ αδύνατη και τώρα στην ηλικία μου το πρότυπο ομορφιάς είναι τύπου καρντασιαν. Οπότε θα ήθελα κάτι ώστε να μοιάζει πιο πολύ σε αυτό. Νιώθω πως με το ασπεργκερ έχω μειονέκτημα στις κοινωνικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και στις σχέσεις, ακομη και με άλλους που έχουν Άσπεργκερ δυστυχώς οπότε αυτό θα με βοηθούσε και θα με έκανε boost, θα είχα περισσότερες επιλογές και πιθανότητες.