Originally Posted by
marilia4
Καλημέρα! Καινούρια και εγώ στο φόρουμ, αποφάσισα να γράψω το πρόβλημά μου όσο πιο περιληπτικα γίνεται σε περιπτωση που βγάλετε εσείς ακρη, γιατί εγώ δεν τα καταφερνω. Εδω και περίπου δυο μήνες βγαίνω με ένα παιδί (34 ετων εγω και 39 αυτος), αλλά η κατασταση μεταξύ μας έχει εξελιχθεί πολύ περίεργα. Στις αρχές η επικοινωνία μας ήταν καθημερινή, εκδήλωνε το ενδιαφέρον του και μου αποκάλυψε ότι είχε βγει από μια σχέση ενός έτους, οπότε ήθελε να προχωρήσουμε σιγα σιγα, για να γνωριστούμε καλύτερα. Οι μέρες περνούσαν μια χαρά, το σεξ φανταστικό, ώσπου μου λέει από το τηλέφωνο ότι δεν μπορεί ακόμα να εμπλακεί συναισθηματικά. Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον τα ξαναέμπλεξε με την πρώην, το αρνείται και άρχισε να μου ζητάει συγγνωμη για τη συμπεριφορά του. Σταματαμε να μιλαμε μέσα Φεβρουαρίου και επίτηδες ανέβαζα φωτος στα σόσιαλ. Ξεκίνησε τα like και αρχές Μαρτίου μου ξαναστέλνει για να βγουμε. Είδα στο προφιλ του ότι οντως είχε ξεμπερδέψει από την πρώην.
Από τότε αρχίσαμε πάλι τη γνωστή καθημερινή επικοινωνία, όλα ήταν μια χαρα, πολύ ρομαντικός, τρυφερός κτλ. Μου ζητάει να βρεθουμε, για να κοιμηθούμε αγκαλια. Κάνουμε σεξ και τελειώνει μέσα σε 5 λεπτά, από εκείνη τη στιγμη ενω ημασταν αγκαλια τον ένιωθα συγκρατημένο. Ξανακάνω κίνηση και τελειώνει πάλι μέσα σε 5 λεπτά. Αρχισε να μου λέει οτι αυτο δεν του εχει ξανασυμβει, αισθάνεται πολυ ασχημα, δεν μπορει να κοιμηθει σπιτι μου γιατι νιωθει αβολα και μετά από αυτο που συνεβη κλεινεται στο καβουκι του. Προσπαθησα να τον ηρεμησω και να του εξηγησω οτι οκ ολα καλα, αλλα τελικα εφυγε από το σπιτι μου. Απο εκεινη την ημερα σταδιακα απομακρυνεται, στις φωτος ουτε like. Δεν μπορω να καταλαβω αν οντως τον επηρεασε τοσο πολυ το σκηνικο με το οτι τελειωσε γρηγορα στο σεξ, αν αγχωθηκε γιατι προχωρησε γρηγορα ολο αυτο μεταξυ μας κτλ. Παντως με τη συμπεριφορα αυτη αισθανομαι λες και εγω του εκανα κακο. Πιστευετε οτι θα με προσεγγισει ξανα;