Κατάθλιψη και κοινωνική φοβία.
Καλησπέρα, η κατάσταση μου είναι σε ένα επίπεδο που έχω εγκλωβιστεί σε έναν φαύλο κύκλο δίχως να έχω βρει κάποια λύση, έχω ψυχολογικά θέματα έχοντας περάσει τα 30 μου χρόνια,δεν μπορώ να κοινωνικοποιηθώ και να βρω δουλειά φίλους και γενικά ζωή, μένω σε χωριό κοντά σε μεγάλη πόλη, είμαι παρεξηγημένος άνθρωπος γενικώς πιστεύουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος κάτι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, straight είμαι και όλη αυτή η φάση μου έχει κάνει δύσκολη την ζωή έχω αποκτήσει κοινωνική φοβία και δεν μπορώ να βγαίνω από το σπίτι, ορισμένες φορές υπάρχουν και περιστατικά έξω από το σπίτι μου που έρχονται και φωνάζουν ρατσιστικές εκφράσεις νομίζοντας ότι είμαι ομοφυλόφιλος, μένω με την μητέρα μου και τον πατριό μου, όμως θα ήθελα να βρω δουλειά ώστε να σταθώ στα πόδια μου και μακροχρόνια αν καταφέρω να κάνω οικογένεια, κάτι το οποίο βλέπω ως μακρινό σενάριο με την παρούσα κατάσταση, έχω 2-3 φίλους εκτός χωριού με τούς οποίους μιλάω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από το τηλέφωνο δεν θέλω να κυκλοφορήσω μαζί τούς ώστε να μην στιγματίσουν η στοχοποιήσουν και αυτούς, η ζωή μου είναι όλη μέρα σπίτι παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή και καμία φορά πάω κάνα μεροκάματο οπότε με χρειαστεί ο πατριός μου, τελευταία σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο ώστε να λάβω φαρμακευτική αγωγή όμως στο παρελθόν αυτό δεν μου είχε βγει σε καλό διότι είχα παρενέργειες από τα ψυχοφάρμακα. Πριν περίπου 5-6 μέρες είχα φτάσει στο απροχώρητο σκέφτηκα να βάλω τέλος στην ζωή μου ώστε να ησυχάσω από όλα, και μου άλλαξε γνώμη ο κολλητός μου φίλος που κάνουμε παρέα από την δευτέρα δημοτικού πολλά χρόνια δηλαδή, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ηρέμησα, δεν ξέρω που να απευθυνθώ και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν μήπως και ανατραπεί αυτή κατάσταση.
υγ συγγνώμη αν σας κούρασα με κάτι που για τούς περισσότερους/ες είναι ξένο και άγνωστο,θα είναι νορμάλ να μην λάβω καμία απάντηση απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου έστω και έτσι.