ξερω γραφω συχνα θεματα κι ειμαι καπου ενοχλητική απλα δε εχω κι εγω καπου να μιλισω
ηθελα να εκφρασω αποριες μου χαζες απλα
γιατι οι ανθρωποι δεν δεχονται ατομα μονον κι μονον γιατι δε ειναι μοντελα νεα κι ομορφα ??
γιατι οταν εισαι αυθορμητος και φιλικος σε θεωρουν ανάξιο προσοχης κι σε αγνοουν ??
γιατι πρεπει να σε καλοκουρδισμενο ρομποτ τυποποιημενο για να σε βαζουν στη ζωη τους οι ανθρωποι ??
γιατι δε δεχονται ατομα καλοπροαίρετα εστο κι αν δε ειναι τελεια οπως εκεινοι ??
γιατι δε δινουν μια ευκαιρια σε οτιδηποτε φιλια σχεση ολα αυτα που κανουν οι πιο πολλοι μεταξει τους σε καποιον επειδη δε γουσταρουν τη φατσα του ??
γιατι τοση κατακριση και επιθεση η σωματικη η ψυχικη απο αλλους σε αλλους γιατι δε ειναι οπως τους θελουν ??
γιατι τοσο κακια κι ουτε μια ενθαρρυντικη κουβεντα μια ανθρωπινη συμπεριφορα σε ατομα μοναχικα πονεμενα που βλεπουν οι αλοι οτι πονανε κι ομως αγνοουν επιδεικτικα ??
γιατι ενω το παιζουν οι ανθρωποι οτι καιγονται κι κόπτονται πως η κοινωνια εχει γινει χαλι μαυρο πρωτοι αυτοι συναινούν με πραξεις σε ολο αυτο ??
γιατι δε νιωθουν το πονο του αλλου κι τις ανησυχίες μα μονον εκεινοι εχουν προτερεοτιτα κι αλοι να πανε να πνιγουν >?
γιατι οσο πιο αδυναμος καποιος ειναι αντι οι άλλοι να βοηθάνε η λιγο να ειν διακριτικοι κοπάναν κι κοροιδευουν ?? να κανουν τον άλλον να ντρέπεται που ετυχε να γεννηθει με προβληματα ??
γιατι πιστευουν οι πιο πολλοι οτι ολα ειν στο μυαλο αυτων που λεν τα παραπονα τους κι οτι απλα αυτοι φταινε για τη μοναξια τους ???
σε μια αλληλεπίδραση μονο ο ενας κανει κουμάντο ??αν ηταν ετσι ο καθενας με μαγικο τροπο θα εκανε επιλογες οπως ηθελε κι ολα θα έρχονταν πριμα στη ζωη του .