Καλησπέρα παιδιά...
Έχω καιρό ν' ανοίξω θέμα αλλά τώρα νιώθω την ανάγκη...
Βασικά εδώ και μήνες περνάω δύσκολα γιατί μετά που έσπασα το χέρι μου τον Δεκέμβριο δεν έχω ηρεμήσει, είμαι μεταξύ ακτινολόγων, ορθοπεδικών και φυσιοθεραπευτών χωρίς να έχω δει αποτέλεσμα όσον αφορά τον πόνο που νιώθω και που σε κάποια πράγματα με εμποδίζει ακόμα και να αυτοεξυπηρετηθώ, γεγονός πολύ ενοχλητικό καθώς χρειάζομαι βοήθεια... Νομίζω πως αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα καθώς λόγω της κατάθλιψης νιώθω αρκετά άσχημα γενικά...
Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ τώρα θέλω να γράψω για το εξής: είχα μάθει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να έχω μια αγκαλιά για ότι κακό κι αν μου συνέβαινε ακόμα και πολύ άσχημα πράγματα όπως ξύλο... Πάει επίσης πολύ μεγάλο διάστημα που δεν την έχω πια στην ζωή μου γιατί έχουμε χωρίσει εδώ και χρόνια... Όμως ακόμα μου λείπει και τον τελευταίο καιρό ακόμα περισσότερο επειδή έχω χειροτερέψει ψυχολογικά κι όποτε νιώθω άσχημα σχεδόν αυτόματα τον αποζητάω...
Αυτό συμβαίνει 1ον γιατί πάντα με έκανε να νιώθω ασφάλεια και 2ον γιατί ακόμα τον αγαπάω...
Έχω αναφερθεί και παλιότερα σ' αυτό το θέμα κι ίσως κάποιοι αναρωτηθούν γιατί το θίγω ξανά... Ένας λόγος είναι ότι θέλω να βγάλω από μέσα μου ότι αισθάνομαι μήπως και νιώσω λίγο καλύτερα κι ένας άλλος ότι δεν ξέρω τι να κάνω... Περίπτωση επανασύνδεσης δεν υπάρχει, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και δεν τα κατάφερα, νιώθω ότι εξάντλησα όλα τα μέσα και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο... Συνεπώς έχω μείνει με συναισθήματα αγάπης που όμως πλέον δεν βρίσκουν ανταπόκριση και δεν ξέρω τι να κάνω... Πως να το ξεπεράσω εννοώ...
Τουλάχιστον αν είχαμε κάποια επικοινωνία, αν μπορούσα να του ζητήσω πάλι βοήθεια, θα ένιωθα λίγο καλύτερα αλλά ούτε αυτό γίνεται... Δεν ξέρω αν θα βγει κάτι απ' αυτό το θέμα, μπορεί να μην υπάρχει καν λύση αλλά νομίζω πως και μόνο που θα το συζητήσω ίσως ανακουφιστώ κάπως...
Όποιος θέλει ας απαντήσει...
Κλείνοντας, θέλω να βάλω κι αυτό το τραγούδι γιατί οι στίχοι του εκφράζουν απόλυτα ότι νιώθω γι' αυτόν κυρίως στο ρεφρέν...
https://www.youtube.com/watch?v=KbgCvtUgm34