Ελπίζω να μη το ξανακάνει σε επόμενη γυναίκα,να σέβεται από εδώ κ εμπρός.Να έγινα το μάθημα για να μη την πατήσει άλλη γυναίκα,να τον αφόπλισα.Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί έπρεπε να συμβεί σε εμένα ΟΛΟ αυτό.Τι κακό λέω έκανα στη ζωή μου για να την πληρώσω εγώ λέω έτσι με αυτόν τον τρόπο κ να νιώσω κ συναισθήματα.Πόσο κακιά λέω ήμουν κ μου συνέβη αυτό;Γιατί οκ, ξεκίνησε με πεταλούδες στο στομάχι κ κατέληξε με κράμπες πόνου κ απελπισίας.Και όπου κ αν κοιτάξω τον κουβαλάω μέσα μου. Μου άφησε σημάδι κ μάλιστα γερό.Και πρέπει εγώ να πορευτώ με αυτό. Γιατρεύεται; Σε τέτοια ηλικία πιστεύω όχι. Και ήμουν πιστεύω μάθημα κ για αυτόν. Είπε: θα με θυμάται πάντα. Στο μυαλό κ στην καρδιά του.Τώρα τι θα θυμάται δε ξέρω. Εγώ πάντως απογοητεύτηκα. Ένα φιλί μου κόστισε κ μου κοστίζει ακόμα κ την υγεία μου. Κ όσο κ αν θέλω να μην τον σκέφτομαι, υπάρχουν τα σόσιαλ κ τον θυμίζουν. Δυστυχώς. Αν ήξερα ότι θα κλαίω κ θα είμαι σε αυτή την κατάσταση δεν θα το επέλεγα. Θα τον πέταγα στην θάλασσα!! Τόσο πολύ!! Δεν ήξερα. Κ τώρα απλά πονάω. Με όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορεί να πονάει ένας άνθρωπος. Κ κάνω τεράστια προσπάθεια. Με τα αγόρια μου με την οικογένεια με όλους.Να είμαι δυνατή &γελαστή. Όπως ήμουν πάντα. Μέχρι που εμφανίστηκε αυτός.Να είστε καλά κ να προσέχετε..Και το χειρότερο είναι ότι αυτός αν δεν μας έπιανε η γυναίκα του θα συνέχιζε κ θα είχα σίγουρα αλλα προβλήματα πολύ πιο σημαντικά. Θα με χώριζε καταρχήν ο άντρας μου κ θα με έλεγε κ πουτ****να. Αυτός δε πρόκειται να χώριζε. Πιστεύω. Ίσα ίσα θα γυρναγε κ αυτός στη φωλιά του, τα σίγουρα. Άσχετα ότι έλεγε "κάτι ωραίο ξεκινάει.."και ότι του αρέσω κ τέτοια. Ατάκες στο μεταξύ που τις λέγαμε οι ερωτευμένοι. Δε ξέρω. Πραγματικά με είχε μπερδέψει η φάση του για αυτό κ έχω κ ανάμεικτα συναισθήματα. Μίσους κ αγάπης. Γιατί όσο κ αν επέμενε εγώ αντιστεκομουν. Μετά πέρασε σε ανθρώπινο επίπεδο η κατάσταση. Αυτός γενικά άλλα ήθελε, άλλα περίμενε κ άλλα του έβγαλα. Και αυτός δηλαδή σε σοκ ήρθε. Το θέμα είναι ότι με ξαναπροσεγγισε(και απορώ κ γιατί),εγώ έριξα άκυρο κ προφανώς τα βρήκε ξανά με τη γυναίκα. Τι να πω. Περιμένω την δική σας ερμηνεία κ φυσικά παρόμοια περίπτωση θα βοήθαγε πολύ!!