Εσεις ρε παιδια κανετε εκτακτες στο σεξ ?εγω τον τελευταιο καιρο κανω καποιες ...απο το αγχος ινε ?τι λετε ?
Printable View
Εσεις ρε παιδια κανετε εκτακτες στο σεξ ?εγω τον τελευταιο καιρο κανω καποιες ...απο το αγχος ινε ?τι λετε ?
Ναι το παθαίνω πολύ συχνά. Κοίτα όταν γενικά έχεις έκτακτες καλό είναι πάντα πρώτα να πας σε γιατρό και αν στα βρει όλα οκ που το εύχομαι πάντα σε ολους Παναγία μου, τότε για μένα θέλει πολύ προσοχή το στομάχι! Έχεις κάποιο θέμα με στομάχι γενικά?
Open your web browser and go to the mapquest directions to find your location from where you want to begin your journey.
στον ερωτα οπως ασφαλως γνωριζεις οι αντρες κανουν ολη την δουλεια και οι γυναικες καθονται σαν τις παπιες η τις κοτες οτι θες.
ετσι εαν οι εκτακτες ειναι αποτελεσμα κουρασης θα πρεπει να πας στον γιατρο. αυτος θα σε βαλει παλι να κουραστεις αυτη την φορα οχι κανοντας σεξακι αλλα στον διαδρομο. αν βρει εκτακτες θα πρεπει να κανει περισσοτερα
Απο τη στιγμη που εχεις κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις στον καρδιολογο οι εκτακτες δεν ειναι κατι αλλο παρα αγχος.