Κάπου να τα πώ. 'Ολα είναι μοιάζουν αδιέξοδος.
Γειά σου forum. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους θα το διαβάσουν και συγνώμη για τη σύνταξη και την ορθογραφία είμαι δυσλεκτικός. Θα περιγράψω την κατάσταση σύντομα. Εχασα τον πατέρα μου στα 18 (τώρα είμαι στα 26). Μεγάλωσα απότομα. Πήρα ευθύνες γρήγορα έπρεπε να τρέξω τα πράγματα και να δουλεύω για να σπουδάζω. Η μάνα μου είχε χρόνια κατάθλιψη αλλά μετά τον πατέρα μου ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Το ότι έπρεπε να δουλευω-σπουδάζω-υποχρεώσεις κλπ με έκαναν να μην αντιλυφθώ τι ακριβώς γινόταν επι 1 χρόνο. Μετα τον 1 χρόνο άρχισα να πενθώ και να νοιώθω θλίψη για τον πατέρα μου. Σε εκίνη τη περίοδο η σχέση με τη μάνα μου άρχισε να γίνεται προβληματική. Εγώ είμαι τέρας οργάνωσης και διαχείρισης θέλω να τα έχω όλα υπο έλεγχο αλλιώς είμαι ικανός να τρελαθώ. Η μάνα μου οικονομικά είναι σκράπας παίρνει 1500 ευρώ δεν κρατάει ούτε ευρώ στην άκρη γιατί εκεί προστίθεται το πρόβλημα που λέγεται "θείος" μου, ο αδερφός της. 'Ενας προβληματικός άνθρωπος πρώιν αλκοολικός με προβλήματα υγείας που αρμέγει την μάνα μου χρόνια καθώς οικογένεια δεν έχει. Δεν θα περιγράψω την κατάσταση άλλο αλλά θα πώ πως νοιώθω εγώ. Παλεύω να φτιάξω το μέλλον μου στιβάζωντας τραπουλόχαρτα ( κυρίως οικονομικά ) και έρχεται η μάνα μου τα φυσάει και πέφτουν. Δουλεύω 11 ώρες την μέρα έχω αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της οικογένειας και δεν λαμβάνω καμία βοήθεια πέρα απο το "είμαι περίφανη για εσένα που τα καταφέρνεις". Η μάνα μου είναι σχεδόν ανάπηρη με θέματα υγείας μυοσκελετικά και πάει στο χωράφι να βοηθήσει τον θείο μου γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώνει εργάτες. Κάθε φορά που προσπαθώ να σηζητήσω μαζί της ακούω φράσεις όπως "τώρα είμαι κουρασμένη, όλο στην παρατήρηση με έχεις, αδελφός μου αίμα μου είναι, μην ασχολίσε μαζί μου κάνε τη ζωή σου θα τα βγάλω πέρα, παράταμε σε ίδρυμα" και πολλά ακόμη. Νοιώθω τόσο ψυχολογικά στριμωγμένος για το παρόν και το τι έρχεται στο μέλλον που νοιώθω ότι δεν έχω καμία ελπίδα να καταφέρω κάτι στη ζωή μου έχοντας άγκυρες να με κρατάνε. Σε κάθε προσπάθεια να γίνω πιο σκληρός έχω τρομερές τήψεις. Χωρίς εμένα είναι καταδικασμένοι και οι δύο. Αδέλφια δεν έχω άλλη οικογένεια γενικά δεν έχω κανέναν. Δεν ξέρω τι να κάνω απομακρίνωμε απο τους φίλους μου γιατί θέλω να είμαι μόνος, η μόνη μου παρέα είναι ο πατέρας μου όταν κλείνω τα μάτια στο κρεβάτι και αναπαράγω κουβέντες σε θέματα που κάναμε παλιά.