Καλημέρα θέλω να σας πω την ιστορία μου...όλα ξεκίνησαν πριν 5 μήνες,γνώρισα μια κοπέλα μέσο παρέας η οποία τύχαινε να είναι κολλητή της ξαδέρφης μου,ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και μου είπε ότι έχει μια σχέση που είναι στα τελειώματα..ο δικός της έλειπε στα καράβια..για 2 μήνες όσο έλειπε ήμασταν μια χαρά και μου έλεγε περιμένω να έρθει να χωρίσω...με γνώρισε στην οικογένεια της εγώ στην δική μου όλα πήγαιναν καλά...γύρισε ο δικός της και μου είπε ψάχνω να μου δώσει μια αφορμή για να χωρίσει...έκανα υπομονή γύρω στους 2 μήνες ακόμα...κάθε μέρα να την στέλνω μήνυμα να δω πως είναι έβγαινε και από πάνω ότι δεν πρέπει να μου στέλνεις και τέτοια μιλούσαμε αρεα και που όταν ήταν μαζί....μέσω ινσταγκραμ έβλεπα ότι κάνει την ζωή της με το παιδί αυτό υπήρχαν πολλές φορές που την έλεγα αφού είσαι καλά με το παιδί να το σταματήσουμε γιατί είχα κουραστεί και εγώ μου έλεγε όχι εγώ εσένα θέλω γενικά έδειχνε ότι με θέλει αλλά μόνο από λόγια από πράξεις τίποτα....Ειχαμε να βρεθούμε 20 μέρες και μου λέει ξενερωσα θέλω να μείνω με εκείνον τον οποίο τον κατηγορούσε σε όλους ότι δεν την φέρεται καλά και διάφορα για να κάνει το μέλλον της και με άδειασε έτσι απλά....έλεγε σε όλους ψέματα μέχρι και στην οικογένεια της τους είχε βάλει σε διαδικασία να ψάξουν σπίτι στην Αθήνα για να φύγει από εκεί που νοίκιαζε με αυτόν...έπεσα με τα μούτρα την ερωτεύτηκα πίστεψα ότι με αγαπάει πραγματικά τώρα ψάχνω να βρω τον εαυτό μου...