Ενα θρεντ που ελειπε!
Επιτελους εδω μπορουμε αμφοτεροι που θελουμε να ξεμαλλιαστούμε και να ξεκατινιαστουμε, να το κανουμε εδω χωρις φοβο και παθος.
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
Printable View
Ενα θρεντ που ελειπε!
Επιτελους εδω μπορουμε αμφοτεροι που θελουμε να ξεμαλλιαστούμε και να ξεκατινιαστουμε, να το κανουμε εδω χωρις φοβο και παθος.
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
ναι εδω εινα καλυτερα.
που ειχα μινει?ααα ναι.εισαι μια γρια κακιασμενη λολ:P:P
Που εισαι ρε sabb να δεις τα χαλια μας!!!!Quote:
Originally posted by krino
Ενα θρεντ που ελειπε!
Προς το παρον τρεχει,
Remedy vs panikoula.
Παμε,
Εκανες τοσο κοπο ρε κρινο και οπως βλεπεις η ψυχικη ηρεμια του κηπ ειναι σε καλα χερια............!!!!
γιατι λες την ρεμ κακιασμενη, επειδη λεει τα πραγματα με το ονομα τους; συγνωμη, δεν εχω παρακολουθησει τα τρεχοντα, αλλα εχω ενα παραπονο, δεν με παιξατε αρκετα..
χθες φτιαξαμε το παιχνιδι τωρα το θημηθηκες?ααχαχ.
αχαχαχα... εχθες δεν ημουν μεσα...
ναι λειτουργω με χρονοκαθυστερηση, ειναι για λογους ασφαλειας
μα να μην με γνωρισετε..
αλλα κ παλι δεν με παιζετε, εδω στην αρενα θα γραψω τα παραπονα μου
panikoula, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί!
ελα σε παιζουμε μαρακι.αλλαξε παλι νιψκ και παμε.λολ.
λοιπον εχω μια προταση/κα8ε βραδι στης 10 8α αλαζουμε νικ και θα κανουμε πλακες.δεν μας λενε τπτ αν αυτο μας δινει χαρα.σαιτ ψυχολογιας ειναι εξαλου.
σαν τη χθεσινή σου πλάκα πανικούλα?που γελάσαμε όλοι!
παραπονιαρικο στρουμφακι!!!λολ:cool:
χεχεχε... επαιξα τωρα.. με ειπες παραπονιαρικο στρουμφακι.. αυτο αρκει... χεχε.. δεν υπηρχε παραπονιαρης στον κοσμο των στρουμφ, αρα την δικαιουμαι την θεση.. χεχεχε.. thanks
:):):):)υπαρχει γκρινιαρης νομιζω λολ
γιατί δεν απαντάς?
λλλλλλλλλλλλλλλααλαλαλαλα λαλ λολολολο τραλαλαλλαλακι!!!
εγω να απαντησω αρκτος;;; χμμμ... με ρωτησες κατι;;; ιχ! δεν θυμαμαι.. αλλος ο γκρινιαρης κ αλλος ο παραπονιαρης, κατοχυρωσα την θεση ειπαμε, χεχε...