Originally Posted by
KatalinaT
Θέλω να σας θέσω ένα θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Πριν κάποια χρόνια ήμουν σε σχέση με ένα παλικάρι και χωρίσαμε. Μετά από χρόνια φέτος ήρθαμε ξανά σε επαφή και μιλάμε τους τελευταίους μήνες με μηνύματα χωρίς να έχουμε βρεθεί, γιατί ζει σε άλλη πόλη. Όταν είχαμε χωρίσει η κολλητή μου τον είχε μπλοκάρει από τα σοσιαλ, γιατί της ζήτησα να μη με ενημερώνει αν τον δει να συνεχίζει τη ζωή του. Έτσι τον μπλόκαρε. Μετά από χρόνια όπως προείπα ξαναβρήκα όπως προείπα επικοινωνία μαζί του και το ανακοίνωσα στην κολλητή μου που με μάλωσε αλλά οκ το αφήσαμε. Μετά από 9 μήνες επικοινωνίας μαζί του, όταν αυτός άρχισε να χάνεται λίγο, άρχισα να παρακολουθώ το βαιμπερ του πότε μπαίνει. Συνειδητοποίησα ότι συμπίπτουν οι ώρες με της κολλητής μου(η οποία έχει άνδρα, παιδιά κτλ). Άρχισα να φτιάχνω στο μυαλό μου ότι μιλάνε μεταξύ τους. Χωρίς να έχω κάποια βάση. Της το ρώτησα εμμέσως με ευγενικό τρόπο και αρνήθηκε λέγοντάς μου πως δεν έχει καν το νούμερό του και δε θέλει έτσι και αλλιώς να του μιλάει. Μια μέρα πήρα με τρόπο το κινητο της και μπηκα στα σοσιαλ της και ειδα οτι οντως τον εχει ακομη μπλοκαρισμενο μετα απο τοσα χρονια. Σημερα ομως εχω περασει τη μιση μερα να κοιταω το βαιμπερ και των 2 και να βλεπω οτι μπαινουν με λεπτα διαφορα. Η λογικη μου μου λεει δε γινεται. Γιατι εχω κολλησει ετσι; Τι εχω παθει;