Σκέψεις για ένα παλιό φλερτ...
Χρόνια πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα!
Έκανα σκέψεις για ένα παλιό φλερτ...και τελικά πότε χαίρομαι που κάποιες φορές παίρνω σωστές αποφάσεις άλλοτε με παίρνει απο κάτω κυρίως μάλλον που παραμένω μοναξιασμένος...αλλά έχω επίγνωση ότι κανείς δεν θα έρθει αν κάποιες φορές μέσα μου δεν είμαι καλά...
είμαι λίγο πριν τα 29 κι ενώ στα ερωτικά περνώ καλά, τελικά σχέση με κάποιον δεν έκανα ποτέ...
Αρχές του φετινού Οκτώβρη είδα στον ύπνο μου ένα παλιό φλερτ που'χα μέσω ίντερνετ με κάποιον...είχα γράψει για αυτό πριν 4 χρόνια σχεδόν...δεν ήταν ό,τι καλύτερο ειδικά από θέμα συμπεριφοράς...τελικά δεν προχώρησε και δεν τον συνάντησα ποτέ...
τον είδα υποτίθεται σε μια παραλία απόγευμα κι όταν με είδε χαμογέλασε κι ένιωσα πολύ χαρούμενος....την επόμενη μέρα αποφάσισα να τον ξεμπλοκάρω μετά από χρόνια σιωπής και να μοιραστώ μαζί του το όνειρο...απλά είχα την επιθυμία...του είπα πως αυτή τη φορά θέλω να τον συναντήσω και ήταν πρόθυμος να με συναντήσει και να με φιλοξενήσει...του έγραψα μήνυμα πότε έκλεισα εισητήρια και πότε θα κατέβω πρωτευουσα...
για έναν μήνα δεν ασχολήθηκε ξανά κι ένιωσα πιο χαζός από ποτέ που επικοινώνησα μαζί του...από ένστικτο δεν του ξανάστειλα...έτσι τον προηγούμενο μήνα πέταξα για πρωτευουσα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του...είπα αυτή η βόλτα θα είναι για πάρτη μου...ανέβασα ένα σέλφι από την Ακρόπολη και την επόμενη έστειλε μήνυμα...εμμέσως πλην σαφώς μου είπε ότι είχα υποχρέωση να του θυμήσω πότε θα πήγαινα κι ας είχε τις ημερομηνίες γραπτώς σε μήνυμα...του είπα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να θυμίζω κάτι σε ανθρώπους συνέχεια ενώ δείχνουν ότι ενδιαφέρονται...ότι όλες οι πρωτοβουλίες δεν είναι του χεριού μου...και το έκοψε εκεί...κατάλαβα άλλη μια φορά ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν ενδιαφέρον και για μένα πόσο μάλλον με φαντάσματα του παρελθόντος...κι ορκίστηκα να μην τον συναντήσω ποτέ ούτε να επικοινωνήσω ξανά μαζί του...
ευχαριστώ αν με διαβάσατε