‘Εχω ένα πρόβλημα. Πριν από αυτό, να πω ότι έχω σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και παίρνω φάρμακα εδώ και 6 χρόνια για να κρατιέμαι.
Πριν 1 χρόνο γνώρισα ένα παλικάρι 39 χρονών. Αφού βγαίναμε 2 μήνες περίπου κλπ. Και τον περιεργάστηκα, είναι ένα παλικάρι καλό, ήσυχο, της σχέσης, σταθερός, γλυκός, που θα πληρώσει τα πάντα, που θα μου στείλει μήνυμα οπωσδήποτε και πρωί και βράδυ, που αν του κάνω την άγρια θα κάνει πίσω για να μην μαλώσουμε, που άμα του πω γύρνα να σε χαστουκήσω θα γυρίσει (υποθέτω). Δεν σταματάει να με θαυμάζει όσο ωμά και να του τα λέω και αυτό είναι λέει που του αρέσει.
Παρεμπιπτόντως ποτέ δεν του έχω πει πως είμαι αλκοολική αν και όλο ποτά παραγγέλνω όταν βγαίναμε και δεν του έχω πει και για την ασθένεια μου.
Τον βρήκα πολύ καλή περίπτωση για σχέση καθώς μεγαλώνω κι εγώ, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά εγώ μέχρι τώρα έχω μάθει αλλιώς την ζωή μου.
Έχω μάθει να βγαίνω με “συνήθως” με μικρότερους, με “συνήθως” ένα διάστημα να το διασκεδάζουμε χωρίς να λέμε ότι έχουμε σχέση και μετά να χανόμαστε, με συνήθως της μιας βραδιάς,
ε κι έχω έναν σταθερό που συναντιόμαστε χωρίς να έχουμε σχέση -μικρότερος 10 χρόνια μόνο για... αλλά μιλάμε και για άλλα, αλλά είναι κακό παιδί :Ρ Αυτός με κάνει ό,τι θέλει.
Εδώ κι ένα χρόνο είχα σταματήσει να μιλάω με το παλικάρι, του είχα πει να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί εγώ δεν έχω μάθει να είμαι σε ερωτική σχέση. Δεν μπορώ να τον παίρνω όλη μέρα τηλέφωνο, να τον συναντάω 4 φορές την εβδομάδα και δεν ξέρω γενικά -για ντροπή μου- στην ηλικία μου πως είναι μια σχέση ομαλή.
Όλο αυτόν τον καιρό μου έστελνε μηνύματα που δεν απαντούσα ποτέ.
Αυτός είναι ιδανικός για εμένα, εγώ δεν είμαι ιδανική γι’ αυτόν όπως προανέφερα με τα προβλήματα που έχω.
Τι να κάνω; Και μου την σπάει και λίγο που είναι τόσο καλός μαζί μου.
Να κάνω ένα βήμα και να προσπεράσω τις ιδιοτροπίες μου και να βασίσω μια σχέση πάνω σε ψέματα ή να τον αφήσω να πάει στο καλό;
Βασικά το ερώτημα μου δεν είναι ακριβώς αυτό... Δεν ξέρω .. ότι θέλετε πείτε.
Βασικά είναι ότι δεν τον θέλω αλλά είναι μια καλή περίπτωση και σκέφτομαι να κάνω κάτι μαζί του μήπως και μου έρθει ο έρωτας και κάνω μια σχέση που μέσα από αυτή την σταθερότητα θα ομαλοποιηθεί η ζωή μου. Αυτό.