Originally posted by VelvetUnderground
Quote:
Originally posted by thantil
Δεν πασχει κανεισ απο αυτο ρε παιδια?!!!
Από ανηδονία ? Τί σημαίνει , έλλειψη ηδονής ? Εγώ δεν αναζητώ καν την ηδονή εδώ και καιρο, νοιώθω ότι είμαι νεκρός, δεν έχω σεξουαλική όρεξη, δεν νοιώθω το σώμα μου, δεν ερεθίζομαι, και δεν θέλω να ερεθιστώ, νοιώθω ότι σε ένα βαθμό αποφεύγω να νοιώσω ηδονή. Είμαι πολύ χειρότερα πάσχοντας από σοβαρότατη κατάθλιψη, με συναισθήματα αφόρητης ταπείνωσης, ενοχές, δάκρυα, επιθυμία να μένω πολλές ώρες ξαπλωμένος με φάρμακα για να νοιώθω ότι δεν ζω. Χθες τηλεφώνησα και στη γιατρό μου και της είπα ότι νοιώθω σαν νεκρός και τι ρωτούσα τί να κάνω για να διορθώσω μια κατάσταση, αλλά εκείνη μου είπε πάλι για φάρμακα, να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο, και ότι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ τηλεφωνικά γιατί είχε μια πελάτη. Βγήκα μέσα στη βροχή χωρίς ομπρέλα και αγόρσα αυτά που μου είπε και στην επιστροφή έκλαιγα στο δρόμο. Προχθές που βγήκα πάλι, μου ήρθαν κλάματα και πήγα και κρύφτηκα κάπου για να μην με δει ο κόσμος, να σκουπίσω τα μάτια μου και να συνεχίσω για να γυρίσω στο σπίτι. Καμμία επιθυμία για ηδονή, δεν έχει ερεθιστεί το σώμα μου και δεν το έχω αγγίξει ενάμισι μήνα. Τις τελευταίες 5 μέρες μου κόπηκε τελείως κι η όρεξη, δηλαδή δεν τρώω παρά μόνο λίγο τσιμπάω το μεσημέρι, εγώ που καταβρόχθιζα. Μέσα στο σπίτι δεν περπατάω, σέρνω τα πόδια μου.