καταρχας καληνυχτα σας οσοι δεν εχουν κοιμηθει αν εχουν την καλοσυνη να προτεινουν κανα προιον που ηρεμει χωρις να θελει συνταγες και λοιπες παρεκτροπες...; )
Printable View
καταρχας καληνυχτα σας οσοι δεν εχουν κοιμηθει αν εχουν την καλοσυνη να προτεινουν κανα προιον που ηρεμει χωρις να θελει συνταγες και λοιπες παρεκτροπες...; )
εχω ακουσει για κατι που λεγονται βαλεριανες δεν ξερω ηρεμιστηκα τι ειναι?
παντως και τα τσιγαρακια κατι κανουν!
Χαμομηλι πιες , ηρεμει και αυτο :)
Η βαλεριάνα είναι φυτικό προιόν που δε δημιουργεί εξάρτηση.Από πότε σου ξεκίνησαν οι αυπνίες;Tις έχεις καιρό;
Kαλωσήρθες επίσης.:)
αυτο ειναι για πιο ηπιες περιστασεις εγω πρεπει να παραδεχτω μαλλον πως πρεπει να παω σε κανα γιατρο καμια βολτα αλλα μεχρι να το κανω ας βρω τιποτα προσκαιρο...ξερεις τιποτα?και ναρκωτικο να ναι πες ..: )Quote:
Originally posted by Mariah
Χαμομηλι πιες , ηρεμει και αυτο :)
λολ.\'Οχι,για ναρκωτικό ποτέ!
E τοτε παρε βαλεριανα.. φυσικο προιον ειναι και αυτο...
οι αυπνιες ειναι το λιγοτερο αν και ειναι ασταθεις ...τη μια εχω την αλλη οχι γενικα ειναι καταστασεις που δεν αντεχω σε μερικες ιδεες και πρεπει για αρχη να ηρεμησω...Quote:
Originally posted by RainAndWind
Η βαλεριάνα είναι φυτικό προιόν που δε δημιουργεί εξάρτηση.Από πότε σου ξεκίνησαν οι αυπνίες;Tις έχεις καιρό;
Kαλωσήρθες επίσης.:)
ξερω γω το αλκοολ ειναι μαλακια κατ εμε δηλαδη τα τσιγαρακια ταQuote:
Originally posted by RainAndWind
λολ.\'Οχι,για ναρκωτικό ποτέ!
πονηρα με φτιαχνουν πιο ομορφα και ειμαι καλα εστω για λιγο..
A μην ξεχασω πως και το κακαο (ζεστο γαλα με κακαο) ηρεμει αρκετα :)
Quote:
Originally posted by mousebad
προτείνεις δηλαδή να κάνουμε κανένα τσιγάρο άμα έχουμε αϋπνίες?
χεχε σε λιγο θα μου προτεινεις και ρυζι βραστο : )Quote:
Originally posted by Mariah
A μην ξεχασω πως και το κακαο (ζεστο γαλα με κακαο) ηρεμει αρκετα :)
οχι ποιος μιλησε για αυπνιες?στο θεμα ειπα οσοι δεν εχουν κοιμηθει (κοινως ειναι on line) να μου πουν αν ξερουν νταξει δεν το εθεσα και τοσο απλα εχεις δικιο..εχω που και που αυπνιες αλλα εγω θελω κατι που αν χαλαρωνω γενικα απο ιδεες που σε φερνουν σε δυσκολες θεσεις κυριως εμμονες..Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by mousebad
προτείνεις δηλαδή να κάνουμε κανένα τσιγάρο άμα έχουμε αϋπνίες?
οκ. να ξαναθέσω το ερώτημα.προτείνεις να κάνουμε κανένα τσιγάρο για να ηρεμούμε, να χαλαρώνουμε κι έτσι?
Σίγουρα το να είσαι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή δε βοηθάει, κουράζει τα ματια και παίρνει 30-60 λεπτά να ηρεμήσουν τελείως.
Ζεστό γαλα θα πρότεινα εγώ, και σίγουρα λίγο διάβασμα η χαλαρή μουσική.