νεα ταινια που υποδυεται τον σχιζοφρενη εγω πιστευω προσβαλλει καπιια ατομα αφου τα παρομοιαζει σαν ατομα που ανα πασα στιγμη πιανουν οπλο τι λετε?
Printable View
νεα ταινια που υποδυεται τον σχιζοφρενη εγω πιστευω προσβαλλει καπιια ατομα αφου τα παρομοιαζει σαν ατομα που ανα πασα στιγμη πιανουν οπλο τι λετε?
οι ταινιες χαρακτηριζονται γενικα απο υπερβολες οποτε μην τις παιρνεις στα σοβαρα.
Εξαλλου ταινια με πρωταγωνιστη τον ρουβα δεν μπορει να αξιζει με τιποτα :P
καλα λες!χαχα δεν τον παω με τιποτα!
Μάλιστα...:P:P
sunset, ήσουν στην πρεμιέρα?
οχι!σιγα μην παω ρουβα!
ρώτησα επειδή η κριτική γίνεται εφόσον κάποιος παρακολουθήσει μία ταινία.
Απο την στιγμη που το βασικο στοιχειο μιας ταινιας ειναι τραγικο δεν χρειαζεται να περιμενεις να την δεις.
Δηλαδη αν εσυ ξερεις πως θα τραγουδησει στο μεγαρο η Μπεζαντακου θα περιμενεις πρωτα να την ακουσεις και μετα να κρινεις ή θα βαλεις τα γελια στην ιδεα και μονο;
ΟΛΑ, εισαι αντρας και η γνωμη σου δεν μετραει στο θεμα \"ρουβας\"
ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ρ
Αν ζηλευω τον Sakis μη μου φαει την οποιαδηποτε κοπελα αυτο σημανει πως ο Sakis εχει χαλασει και οτι κατι δεν παει καλα στην κοπελα αν της αρεσει οχι σαν εμφανιση αλλα σαν αντρας :P
Ολα_ειναι_δανεικα, συγκρίνεις το ρουβά σαν καλλιτέχνη με τη μπεζεντάκου?
Ας μην είμαστε υπερβολικοί χαίρεσαι να τον βλέπεις,υπάρχουν και οι υπερβολές δεν ξέρω αν αξίζει να γίνει ηθποποιός αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
Δηλαδη αν εσυ ξερεις πως θα τραγουδησει στο μεγαρο η Μπεζαντακου θα περιμενεις πρωτα να την ακουσεις και μετα να κρινεις ή θα βαλεις τα γελια στην ιδεα και μονο;
me kalupses xaxa
o sakhs einai enas douleutaras soouman me astro..alla ATALANTOS KAI AFWNOS KANW LATHOS
Ακριβως αυτο ειναι. Ο μπακαλης της γειτονιας μου εχει καλυτερη φωνη :P