Quote:
Originally posted by libpa
Ρε παιδιά, ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό, αλλά δεν το έγραφα, γιατί δεν το σκέφτηκα. Πήγα πριν λίγο καιρό στη γιατρό μου, η οποία δουλεύει και σε νοσοκομείο, οπότε πήγα στο νοσοκομείο που δουλεύει έχοντας ραντεβού μαζί της. Τελικά όμως, ήρθε ένας άλλος γιατρός ο οποίος μου είπε πλην σαφώς ότι θα μου κόψει τα φάρμακα! Και όταν του λεγα ότι η γιατρός μου δεν μου τα κόβει, μου λέει έτσι σου πε; Ειρωνικά, δλδ σαν να λέει σε κοροιδεύει, θα στα κόψει. Μου το πε κιόλας. Ότι μου είπε ψέμματα η γιατρός μου για να μην κόψω λέει τα φάρμακα. Αλλά εμένα μου είχε πει η γιατρός μου ότι έχω κάτι το χρόνιο και αυτό μου κάνει εντύπωση. Που σημαίνει ότι δεν μου έλεγε ψέμματα. Και ρωτάω τώρα εγώ η δύσμοιρη. Παίζουνε μαζί μας οι γιατροί; Επειδή αυτή δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μη χαλάσει η καριέρα της, μην πάω εγώ αύριο και πω κοίτα αυτή μου τα σταμάτησε τα χάπια και με ξανάπιασε, θα καταστραφεί εμένα η ζωή μου; Και δεν μου απάντησε κανείς στο φόρουμ εκτός από τον vince, τα χάπια θα τα παίρνετε μια ζωή; Ξέρω με τη σχιζοφρένεια τα παίρνεις μια ζωή αλλά και με τις άλλες ψυχώσεις; Εγώ γιατί είχα διαβάσει πως μόνο η σχιζοφρένεια δεν θεραπεύεται τότε που έψαχνα για τις αρρώστειες;;