Διαταραχη ναι, αλλα ποιας μορφης;
Σας χαιρετω ολους. Ειμαι καινουργια και ονομαζομαι Σιλβια. Ειμαι 41 χρονων και εχω ενα γιο 21 χρονων, που σπουδαζει.
Το προβλημα μου, ειναι οτι ειναι ενα παιδι αρνητικο στα παντα. Μισει ολο τον κοσμο, ζηλευει, δεν εχει σταθερους φιλους και δεν εχει κοπελα. Εμεις σαν γονεις, ειμαστε διπλα του, ισως παραπανω απο οσο θα επρεπε, αλλα εχει μονιμως παραπονα και απο μας. Οτι δεν τον καταλαβαινουμε, δεν τον υποστηριζουμε κλπ. Θα μπορουσα να πω οτι περναει μια παρατεταμενη εφηβεια, αλλα δεν ειναι ετσι. Ειναι αυτοκαταστροφικος. Τον τελευταιο χρονο εχει παχυνει αρκετα, και ενω το αναγνωριζει, συνεχιζει να τρωει, σχεδον χωρις αισθηση του κορεσμου. Στην σχολη του παει σχεδον σαν επισκεπτης, δεν εχει φιλους απο εκει, και αυτους που εκανε στο πρωτο ετος, τους εκανε περα, γιατι δεν "τον καταλαβαιναν".Τελαυταια ανακαλυψα, οτι λεει απιστευτα ψεματα σε φιλους, με αποτελεσμα σιγα σιγα να απομακρυνονται απο κοντα του. Του ζηταω με τροπο να ερθει να παμε σε εναν ψυχολογο, αλλα αρνειται κατηγορηματικα, αφου θεωρει οτι ο ιδιος δεν εχει καποιο προβλημα, αλλα ολοι οι υπολοιποι!!Ειναι ονειροπολος μεν, αλλα βαζει ο ιδιος κακη εκβαση στα ονειρα του. Τι εννοω μ'αυτο. Π.χ. ερωτευεται γυναικες με τις οποιες δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι. Γιατι ή θα ειναι παντρεμενες, ή ηδη καπαρωμενες.
Ανησυχω πραγματικα και δεν ξερω πια πως να χειριστω την κατασταση.Τωρα τελευταια μετακομησαμε, αλλα το παλιο το σπιτι μας επειδη ειναι δικο μας, το κρατησαμε, και μενει εκεινος εκει 5 μερες την εβδομαδα. Εδω και τρεις μερες επειδη θυμωσε με μας-χωρις λογο-, μας δηπωσε οτι για μια εβδομαδα, δεν θα ερθει και μας απαγορεψε ακομη και τηλεφωνο να τον παρουμε, γιατι δεν θα το σηκωσει.
Συγνωμη αν σας κουρασα, αλλα θα εκτημουσα πολυ να ακουσω τις αποψεις σας, και γιατι οχι, τις προτασεις σας.