καλησπέρα και χρόνια πολλά,ξεκίνησα το wellbutrin,μεσα στο μπουκαλάκι,εκτός από τα χάπια,έχει και ένα μαύρο κυλινδρο περίπου 2 εκατοστά,σαν να έχει μέσα μια μαύρη σκόνη...κ γράφει να μην καταπωθεί,τι είναι αυτό,ξέρει κανείς...?
Printable View
καλησπέρα και χρόνια πολλά,ξεκίνησα το wellbutrin,μεσα στο μπουκαλάκι,εκτός από τα χάπια,έχει και ένα μαύρο κυλινδρο περίπου 2 εκατοστά,σαν να έχει μέσα μια μαύρη σκόνη...κ γράφει να μην καταπωθεί,τι είναι αυτό,ξέρει κανείς...?
Μπορεί να ήταν χριστουγεννιάτικο δωράκι!
Αλλά καλύτερα ρώτα τον γιατρό πριν το ανοίξεις...
Eμ μου κινησες τη περιεργεια τι μπορει να ειναι αυτο?
Μηπως για να παιρνεις μαζι σου σε κανα ταξιδι τα χαπια?
σαν ειδικό μπαγκάζι για τα χάπια δηλαδή?
:D:D:λολ
χεχε αυτο με τη μαυρη σκονη που δεν ειναι για καταποση με μπερδευει κριτι28 ερευνησε οπωσδηποτε το ζητημα γιατι θα σκααααασω απο περιεργεια:P
Μη σου πω ότι μου θυμίζει επεισόδιο του x-files
Κατι απο hellraiser μου κανει εμενα κλικ
Ναι hellraiser...και καλά αν στρέψει λάθος τον μαύρο κύλινδρο με τα σύμβολα θα πεταχτούν γάντζοι και τσιγγέλια να τον τραβάν...
και μετά θα βγει ο pin-head \"feel the pain\"
αουτς!
Κρήτη πρόσεχε με αυτό τον κύλινδρο...μπορεί να είναι παγίδα!
Μήπως είναι τίποτα για την υγρασία; όπως τα φακελάκια με silica gel που έχουν αρκετές συσκευασίες μέσα.
χαχαχαχα καλοοο!!φαντάσου τι θα γίνει άμα το καταπιώ!!!θα βγει κανένα alien από μέσα....όπως στο alien 1...:P μάλον πως θα είναι τπτ για να τα διατηρεί,θα ρωτήσω το γιατρό όταν ξαναπάω και θα σας πωQuote:
Originally posted by PETRAN
Ναι hellraiser...και καλά αν στρέψει λάθος τον μαύρο κύλινδρο με τα σύμβολα θα πεταχτούν γάντζοι και τσιγγέλια να τον τραβάν...
και μετά θα βγει ο pin-head \"feel the pain\"
αουτς!
Κρήτη πρόσεχε με αυτό τον κύλινδρο...μπορεί να είναι παγίδα!
Χεχε αλλη μια ιδεα που εχω ειναι μηπως με καποιο τροπο μετρας το ποτε πηρες το χαπι για να θυμασε αν το πηρες ή οχι...βεβαια δεν μπορω να σκεφτω πως γινεται αυτο:P
To οτι δεν ειναι για καταποση ειναι οδηγια...σαν την οδηγια που εχουν μερικα καπακια απο τσιγαρα που λενε \"Pull\" για να ανοιξεις το πακετο ή κατι αρωματα που λενε πιεσε το κουμπι για να πεταχτει το αρωμα lol.
μηπως ειναι τάπα?
α ναι μπορει αν εινναι σε υγρη μορφη τι σοι φαρμακο ειναι αυτο?
εμένα πάλι μου θύμισε τους κόκκους ρυζιου που βάζουμε μέσα στο αλάτι, για να μην υγραίνεται.
(και τα μαγικά φίλτρα στα κινούμενα σχέδια!!)
Αλλά και πάλι, δεν θα υπήρχε σε όλων των ειδών τα χάπια ένας αντίστοιχος μαύρος κύλινδρος με κάτι σαν μαύρη σκόνη μέσα?
Η αγωνία κορυφώνεται....Θα μάθουμε κάποια στιγμή άραγε..?
Κερδίζει κάτι όποιος το βρει?
μπορει να μην εχουν την ιδια ευαισθησια ολων των ειδων τα χαπια!
μπορει να ειναι για να σταθεροποιει τα χαπια στην θεση τους και να μην κουδουνιζει το μπουκαλακι, εκνευριζονται οι υπαλληλοι και χανουν την παραγωγικοτητα τους !!!! :Ρ