Είναι παράλογο το ξέρω, αλλά... HELP!!!
Παιδιά είναι παράλογο, παρανοϊκό και το ξέρω αλλά... Τι μου συμβαίνει? Παντα ειχα σχεσεις με μεγαλυτερους. Τωρα είμαι στα 25 κι εχω σοβαρη σχεση αλλά... εχω κολλήσει με ένα παιδί στη γειτονιά μου που είναι 14...τον βλεπω και με βλεπει καθε μερα μιας και αυτος πηγαινει σχολειο κι εγω στη δουλεια. Χαιρετιόμαστε κι αυτό ειναι ολο.. Μιλάμε τυπικά και ειναι ευγενικος. Εγω ομως εχω κολλήσει. Τον σκεφτομαι συνεχεια. Γενικά είναι πολύ αλάνι, πηγαινει στο γηπεδο και σκαρφαλωνει στα καγκελα, βγαινει εξω και γυριζει στις 4 (τον βλεπω απ'το παραθυρο) και οι γονεις του δε μπορουν να τον κουμανταρουν. Εν τω μεταξυ μου τα εχει πει και η μανα του, με την οποια μιλαω και μου λεει τον πονο της . Με ρωταει μάλιστα και τι να κάνει, πως να τον συμμαζεψει. Ντρεπομαι παρα πολυ, που η γυναικα με εμπιστευεται κι εγώ νιώθω ό,τι νιώθω γι'αυτον. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι μεταξυ μας και το ξερω καλά. Αυτος εν τω μεταξυ μου έκανε friend request στο facebook χωρις να εχουμε κοινο φιλο. Αυτο σημαινει οτι εψαξε το όνομά μου. Κάνω λάθος; Εγω δεν τον εχω δεχτει σαν φίλο και ούτε θα τον δεχτώ, σε μια προσπάθεια να αυτοσυγκρατηθώ. Επειδη τρωγωμουν ομως να μαθω περισσοτερα για το χαρακτηρα του δημιουργησα ψευτικο λογαριασμο με ψευτικο ονομα και φωτο και του εκανα αιτημα φιλιας. Αρχισαμε να μιλάμε και με απογοητευσε πολυ η συμπεριφορα του. Μου ειπε τη μια και μοναδικη φορα που μιλησαμε- ελα απο το σπιτι μου τωρα, οι γονεις μου δεν ειναι εδω,θα περασουμε καλα κτλ. Στον ψευτικο λογαριασμο εβαλα οτι ειμαι 25 χρονων για να δω αν θα τον ενοχλήσει η ηλικία. Δεν περιμενα να προσκαλέσει στο σπιτι του μια "ξενη" που γνωρισε στο ιντερνετ και μιλησε μαζι της μια φορα.Τελικά μονο εγω χαλάστηκα απ'αυτη τη συμπεριφορα αλλά τελοσπαντων...Το θεμα ειναι ότι τον σκεφτομαι ακομη.. Τον βλεπω συνεχως μπροστα μου καθε μερα και πολλες μερες και δυο φορες... Ειναι τρελο και ντρεπομαι παρα πολυ... HELP!!!