Δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι για πολύ καιρό.
Δεν ξέρω άμα ταιριάζει εδώ το θέμα, άμα υπάρχει πρόβλημα μεταφέρετε το, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.
Γενικά πίστευα για τον εαυτό μου ότι είμαι έξυπνος άνθρωπος βέβαια μπορεί να ήμουν θύμα του Illusory superiority, άλλα όλοι οι άνθρωποι γύρο μου έλεγαν πως είμαι πολύ έξυπνος.
Γενικά μου αρέσει να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, είναι τα μόνα που διαβάζω και διάβασα ένα βιβλίο για την εξυπνάδα και τις μορφές της, εκεί διάβασα πως συνήθως έξυπνοι άνθρωποι έχουν πολλές ασχολίες και δεν μένουν ποτέ σε ένα πράγμα μόνο.
Αυτό είναι το πρόβλημα μου, μου αρέσει να ασχολούμαι με τα πάντα, μια με το ένα μια με το άλλο κάτι που είναι καλό βέβαια, αλλά πάντα μένω μέτριος σε όλα αυτά και όλες μου οι γνώσεις είναι μοιρασμένες, θέλω να μπορώ να κάτσω σε κάτι και να ασχοληθώ μαζί του για πολύ καιρό, αλλά μετά από λίγο πνίγομαι και πρέπει να ασχοληθώ με κάτι καινούριο.
Είμαι 18 χρονών αλλά δεν θέλω αυτή την βοήθεια για το σχολείο, δεν με νοιάζει πολύ το που θα περάσω, μου αρκεί όμως να μπορώ να αξιοποιήσω τέλεια τις δυνατότητές μου σε ένα αντικείμενο.
Υπάρχει ένα πράγμα που δεν βαριέμαι ποτέ και πάντα ασχολούμαι με αυτό παράλληλα, αλλά δεν μπορώ να στηριχτώ μόνο σε αυτό, αυτό το αντικείμενο είναι αρκετά απάνθρωπο παρόλα αυτά είναι το μόνο που πραγματικά με ανατριχιάζει, και αυτό είναι ο έλεγχος η εξουσία, να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τους ανθρώπους, να ελέγχεις την βούληση τους για δικούς σου σκοπούς.
Είμαι ευτυχισμένος με τον εαυτό μου και τα έχω καλά και με μένα και με τους γύρο μου ακόμα και αν δεν βρεθεί λύση για αυτό το πρόβλημα δεν θα με πειράξει ιδιαίτερα. Αλλά δεν θα είμαι τέλειος, βέβαια δεν μπορείς να είσαι τέλειος στην ζωή σου, αλλά μπορείς να προσπαθείς συνέχεια να γίνεις καλύτερος, πιστεύω πως άμα μπορούσα να ξεπεράσω αυτή την μανία να αλλάζω συνέχεια τις ασχολίες μου θα ήταν ένα μεγάλο βήμα.
Έγραψα πολλά αλλά πιστεύω χρειάζονται για την γενική εικόνα του εαυτού να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.