Quote:
Originally posted by lucifer
δεν ξέρω αν είσαι παραλογη, όμως να σου πω κάτι? υπάρχουν γονείς που, νομίζω, δεν αγαπούν εξίσου όλα τους τα παιδιά, αν έχουν πάνω από ένα. Ας πούμε ότι προτιμούν κάποιο. Εγώ το βλέπω normal αυτό, όπως δεν αγαπάμε όλους τους ανθρώπους το ίδιο, όπως δεν αγαπάμε όλους μας τους φίλους το ίδιο, γιατί να πρέπει ένας άνθρωπος όταν γίνει γονιός να αγαπάει όλα του τα παιδιά το ίδιο? Ίσως προτιμάει να αγαπάει αυτό το παιδί που έχει πιο πολλά χαρακτηριστικά που (υποκειμενικά πάντα) ταιριάζουν του γονιού. Εγώ προσωπικά ούτε παιδιά έχω, και είμαι και μοναχοπαίδι, οπότε αυτό το θέμα δεν με έχει απασχολήσει καθόλου, απλά με τη λογική τα βγάζω αυτά που σου λέω. Εσύ αν είχες 2 παιδιά και το ένα σου έβγαινε όπως το ονειρευόσουνα και το άλλο γινότανε ένας τύπος που αν δεν ήτανε παιδί σου, σίγουρα θα τον απεχθανόσουνα, θα τα αγαπούσες το ίδιο?
Κι εσύ μπορεί να έχεις κερδισει την αδυναμία κάποιου αλλου ανθρώπου, p.x του πατέρα σου, ή κάποιου άλλου, για τον οποίο η αδερφή σου μπορεί να μη σημαίνει τίποτα.
Κανε σχέσεις με ανθρώπους που σου πάνε, και που παίρνεις feedback και από αυτούς ότι σε γουστάρουν αμοιβαία. Και όσο πάει στην κάθε περίπτωση. Μη ζητάς ίσες μεταχειρίσεις και μη συγκρίνεις τη σχέση που μπορεί να έχεις με ένα άτομο, το X ας πούμε, με τη σχέση που έχει κάποιος άλλος με αυτό το άτομο. Ακόμα κι αν αυτό το άτομο είναι η μάνα σου.
δεν συμφωνω λουσιφερ