Originally posted by VinceX
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Τα παιδιά της Αιτής.Τα πεινασμένα,διψασμένα,ορφαν ά παιδιά.Τα χτυπημένα,φοβισμένα και βορά στα θυμικά εγκλημάτων ελεημοσύνης.
Η ιδανική σακούλα για το ξεφόρτωμα των ενοχών και της αρρώστιας του δυτικού πολιτισμού.
Ο σάκκος όπου παιδόφιλοι,ελεήμονες ενοχικοί λευκοί και σαλτιμπάγκοι της ευκαιρικής ευαισθησίας,θα χώσουν το χεράκι τους για να αποδείξουν για άλλη μία φορά πόσο κοντά βρισκόμαστε στα ένστικτα,παρόλο που το αρνιόμαστε με σθένος.
Άκουσα το τραγικό από γονιό θρησκόληπτο και ελαφρώς φασιστοειδές μεταλλαγμένο,λολ,πως επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιτή.Αλλά ψηφίζει κόμμα ξενοφοβικό.Ωιμέ της ευαισθησίας μας,αλί και τρισαλί για τον προσηλυτισμό στην ευκαιριακή σωτηρία των ψυχών,λολ.
Είμαι κυνική ε;Kαλά κάνω.Τουλάχιστον o κυνισμός δε θα με οδηγούσε στο να ξεριζώσω ένα παιδί από την κουλτούρα του,εκμεταλλευόμενη τη φρίκη της πραγματικότητας μίας τεράστιας φυσικής καταστροφής για να το φέρω σε μία ξενοφοβική,ρατσιστική χώρα,να το ξεριζώσω από τον τόπο του,για να γεμίσω δικά μου κενά και να πάρω το σχωροχάρτι μου.Φτηνές τακτικές εξιλέωσης...Πολύ φτηνές,πολύ \"διακριτικά\"για άλλους,για μένα εξώφθαλμα εμπίπτουσες στο καθαρματικό μας πρότυπο ελέους και αλληλοβοήθειας.
ΟΥΣΤ.
Ποιοι είναι τελικώς τα καθάρματα δεν έχω καταλάβει. Οι δυτικοί που έχουν \"περισσότερα\" ψυχολογικά προβλήματα ή μήπως οι ανατολικοί που έχουν κοινά ψυχολογικά προβλήματα, και τι εννοούμε δυτικοί και ανατολικοί, πάει καθαρά με εικονικά κριτήρια. Να σου πω κάτι δεν πιστεύω και πολύ στους μεσσίες. Και το καλύτερο παιδί να καταστρέψεις στον βωμό της μεσαιωνικής διαπαιδαγώγησης δεν έχεις καταφέρει να κερδίσεις κάτι επιπλέον πέραν μερικών πραγματικών κακοποιών, να τους κάνεις περισσότερο ενεργούς και περισσότερο κακοποιούς στην κοινωνία.
Αν είχες παιδιά θα τους έδινες ποτέ σου λόγο να μισούν? Αν αυτό συνέβαινε ποιον θα κατηγορούσες. Μέχρι και τα λιοντάρια αγαπάνε τα παιδιά τους, θα το θεωρούσα πολύ ακραίο να βαπτίζουμε με βάση εικονικών στοιχείων ότι μας συμφέρει. Καλό είναι να μάθουμε πρώτα τι είναι καλό για όλους.