εμενα με τρομαζουν οι αρωστιες και πιο πολυ απο ολα το aids
Printable View
εμενα με τρομαζουν οι αρωστιες και πιο πολυ απο ολα το aids
To aids είναι κάτι που μπορείς να το αποφύγεις όσο γίνεται.Αυτά που ακούμε καθημερινά ειδικά σε νέους ανθρώπους ,αυτά με τρομάζουν.Η αρρώστεια είναι ο μεγαλύτρος φόβος μου και ειδικά ότι έχει σχέση με τα παιδιά μου,επειδή έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις όχι έτσι αυθαίρετα.
pote mhn les se kanenan to xeiroteroys soy foboys..
Για εξήγησε το αυτό καλύτερα με ενδιφέρει μιας και κάνω εντελώς το αντίθετο.
Quote:
Originally posted by Adzik
γιατί?
αν τρελαθω θα θεραπεφθω αν με χτυπησουν θα τους χτυπησω αν εθιστω θα αποτοξινοθω.το να περιμενω να πεθανω ομως χωρις να μπορω να κανω τιποτα ουτε να προσπαθησω καν μου προκαλει τρομο και φρικη
Το να συμβεί κάτι που θα μου στερήσει τα παιδιά μου(θάνατος).Σχεδόν δεν μπορώ να το γράψω,τόσο το φοβάμαι.Και τώρα που διαβάζω τη φράση,αυτό το μου στερήσει,είναι τόσο εγωιστικό,αλλά είναι βαθιά ριζωμένος φόβος,δεν ξέρω,μακάρι να μην τον είχα.
Επειδή έχω περάσει απ\' όλους τους φόβους που αναφέρατε, θα έλεγα ότι έχω μείνει... παρέα με τον δυσκολότερο. Ακόμη φοβάμαι εμένα δυστυχώς...
δεν ξερω αν ειμαι ο καταλληλος να σου μιλησει RainAndWind, αλλωστε για τον λογο αυτο προσπαθω να αποφευγω να δημοσιοποιω μηνυματα που να αφορουν το ταδε ψευδωνυμο γιατι δεν θελω να στεναχωρω κανεναν αλλα θα σου πω επειδη ειμαι η τουλαχιστον ημουν ανθρωπος που αγαπουσε τα παιδια και τωρα απλα να αδιαφορω.
δεν νομιζω πως τα παιδια κατανοουν τον κοσμο των μεγαλυτερων. μαλλον το μηνυμα σου δειχνει οτι φοβασαι μην γινεις κακη μανα, τα παιδια σου παρασυρθουν η κατι τετοιο. απλα να ξερεις πως η ευθυνη δεν ειναι ποτε αποκλειστικα των γονιων. για μενα ειναι απαραιτητη η αγαπη και η συνομιλια με τα παιδια αλλα καποια πραγματα, οπως πχ κακιες παρεες καποιες φορες συμβαινουν οχι εξαιτιας κακης γονικης φροντιδας απλα ζουμε σε εναν κοσμο οπου η αδιαφορια ειναι μεγιστη απο ολες τις αποψεις. αυτο τουλαχιστον βλεπω εγω. εκτος κι αν εχεις μισθο ανω των 2-3.000 ευρω οποτε εχεις περισσοτερες επιλογες και λυσεις στην διαθεση σου, υπο την αποψη πως δωρεαν φροντιδα δεν γνωριζω περαν των πολυ κοντινων συγγενων. αυτα.
Και οι δικοι μου φόβοι στα παιδιά μου αφορούν..μεχρι να κανω παιδιά δεν φοβόμουν τον θάνατο,δεν τον ειχα σκεφτεί μάλλον.
και εμενα δεν με φοβιζει το να βγω εξω και να με πατησει το αυυοκηνιτο αυτο που με τρομαζει ειναι το αργο και βασανηστικο
Quote:
Originally posted by Alobar
Ακόμη φοβάμαι εμένα δυστυχώς...
Quote:
Εξήγησέ το μας σε παρακαλώ.Νιώθω ότι επειδή έχω πάθει πολλά απο αυτά που φοβάμαι και φυσικά μιλώ για του φόβους μου κάνε μια προσπάθεια να το καταλάβω.Μήπως ότι φοβάσαι το προκαλείς με το να το λές;
κοιτα θα προσπαθησω να σου εξηγησω αυτο.οταν καποιος ξερει τους φοβους σου καποια στιγμη στανταρ θα προσπαθησει να τους χρισημοποιησει για να σε εκμεταλευτειQuote:
Originally posted by giwta2
Quote:
Εξήγησέ το μας σε παρακαλώ.Νιώθω ότι επειδή έχω πάθει πολλά απο αυτά που φοβάμαι και φυσικά μιλώ για του φόβους μου κάνε μια προσπάθεια να το καταλάβω.Μήπως ότι φοβάσαι το προκαλείς με το να το λές;
Να χασω εκεινους που αγαπω και ενας πιο χαζος φοβος.. ειναι το υψος. Δεν μπορω με τιποτα να κατσω σε μπαλκονι απο τριτο οροφο και πανω.