Quote:
Originally posted by lucifer
δοκίμασε και σε ανδρικά μαγαζιά. αν ψάχνεις παντελόνια jean, είναι πολύ παρόμοια και έχουν και πιο μεγάλα νούμερα. εκτός κι αν ψάχνεις πολύ θηλυκως διακοσμημένα παντελόνια. κι εγώ με τα παντελόνια πάντα είχα πρόβλημα. τώρα είμαι και λίγο χοντρή, κάποτε ήμουνα κανονική, πάντα είχα πρόβλημα να βρω παντελόνι. να πρέπει να δοκιμάζω 10-15 για να μου πάει ένα. άσε το χαμηλοκάβαλο που πας να κάτσεις και φεύγει όλος ο κώλος έξω. δεν ξέρω, στην αρχή σκεφτόμουνα ότι μάλλον εγώ έχω το προβληματικό σώμα και τα ράβουν σύμφωνα με πιο normal σώματα, οποτε λέω ok, δεν πειράζει κι έτσι, όταν βρίσκω ένα που να μου πηγαίνει θα το παίρνω. όμως μετά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μάλλον κι άλλες το έχουν το πρόβλημα. παρατήρησα σε δημόσιους χώρους πολλές γυναίκες να κάθονται και να βγαίνουν τα μισά προσόντα τους στην δημόσια φόρα. επίσης το συζήτησα και με μια κυρία στη γειτονιά που η δουλειά της είναι ράφτρα, κάνει μεταποιήσεις ρούχων τελοσπάντων, και μου πρότεινε κάποιες λύσεις. μπορεί να γίνει πιο ψιλοκαβαλο ένα παντελόνι με μεταποίηση αν το πας σε ράφτρα (αν έχεις τέτοιο πρόβλημα). οπότε προσπάθησε να βρεις ένα που να χωράς ολόκληρη και μετά αν χρειάζεται στείλε το και για ολίγη διόρθωση. Πάντως είναι ξεφτίλα τόσο μικρά μεγέθη, λες και όλος ο κόσμος είναι τόσο αδύνατες. Απορώ οι πολύ χοντρές τι κάνουν. Να πέσεις σε μαύρη θλίψη επειδή τα κάνουν στενά, ούτε κατά διάνοια. σιγά μη χαλάσεις και τη ζαχαρένια σου!
ναι οντως εχω ακουσει πωσ οοολες αυτες οι κοπελες που βλεπουμε να φορανε τα τελεια τζιν..τα εχουν ολα μεταποιημενα συμφωνα με το σωμα τουσ...