Καλησπέρα!!
Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι το θέμα το θεωρώ αρκετά σοβαρό.
Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι 27 χρονών.
Αυτός ο ανθρωπος είναι ότι καλυτερο μου εχει συμβει(και το εννοω) όμως εχει ένα κομπλεξ. Θεωρεί ότι εχει μικρο πέος και ότι δεν μπορει να με ικανοποιήσει. Βαζει στο μυαλό του πάντα αυτό και δεν μπορει να ευχαριστηθει τίποτα. Φανταστειτε πως ούτε οπτικο πεδιο δεν ειχα όταν καναμε έρωτα. Νιώθει πολύ μικρός, ακόμα και αν του λέω συνέχεια ότι δεν εχει κανένα προβλημα. Οντως δεν εχει κανενα προβλημα γιατι είναι στο μέσο ορο της Ελλαδος..και πραγματικα είναι υπερ-αρκετο!
Από ότι μου είπε εκείνος, το κόμπλεξ δεν το είχε μεχρι που του το δημιούργησε μια κοπέλα, όταν ήταν στα 22. Αυτή η κοπέλα, λοιπον, τον αγαπουσε (όπως ελεγε) και όταν χωρισαν τον κυνηγαγε για 2 χρονια. Μετα από δυο χρονια μιλησανε και την ρωτησε εκεινος εάν ειχε κανει κατι άλλο. Εκεινη ειπε ότι τον περιμενε αλλα έκανε μονο στοματικο ερωτα με έναν αλλον. Εκεινος λοιπον για να την ρωτησε αν ειχε μεγαλυτερο εκεινος και του ειπε πως ναι. Ετσι λοιπον προκληθηκε ολο αυτό και αναπτυχθηκε με τα χρονια. Θεωρει ότι εχει προβλημα και δεν αντεχει να είναι στους μετριους. Δεν αφηνε και δεν αφηνει κανεναν να δει το πεος του. Λεει πως δεν εχει δει μικροτερο ή ιδιο ποτε.
Συχνα εχει ξεσπασματα για γυναικες που σχολιαζουν μεγεθη. Και θεωρει ότι είμαστε ψεύτικες. Ετσι πλεον δεν κανουμε ερωτα εδώ και αρκετους μηνες και δεν βρισκομαστε παρα μονον 2 φορες την βδομαδα, στην καλυτερη των περιπτωσεων, και αυτό με φιλους. Όταν μενουμε καποια στιγμη μονοι αρχιζει παλι και ξανα η ιδια συζητηση.
Όμως σε ολη την τρελα του μου λεει συνεχεια πως υπαρχει λυση. Είναι κατι απλο που θελει να ακουσει από μενα. Αυτό το «κατι» είναι η αρχη για να λυσει όλα τα κομπλεξ του. Μου λεει συχνα ότι το προβλημα ξερει ότι είναι μεσα στο μυαλο του και ότι η λυση είναι παλι μεσα στο μυαλο του και πρεπει και εγω να το αντιμετωπισω ως προβλημα για να βρω την λυση. Ετσι, λοιπον, όλο αυτό το αντιμετωπίζω σαν προβλημα. Αυτή την λυση την ψαχνω παντου. Εχω δοκιμασει ότι μου περναει από το μυαλο. Του λεω ξανα και ξανα ποσο με ικανοποιει γιατι αυτή είναι η ειλικρινης αληθεια! Όμως δεν εχω βρει την λυση που θελει. Απευθυνθηκα σε εσας ελπιζοντας να με βοηθησετε λιγο. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας.