Σκέφτηκα πολύ αλλά είπα να ανοίξω αυτό το θέμα.
Κυρίως αναφέρομαι στον διαχειριστή, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη, που στο χέρι τους είναι να το σεβαστούν ή να το κάνουνε μπάχαλο.
Ειπώθηκαν τα παρακάτω.
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Quote:
Ξερεις γουσταρω να διαβαζω τα αρθρα σου αληθεια...γιατι μου φανηκε καπως βαρυ αυτο που ειπα...λολ αντε να κανεις μετα να κανεις flame war.
χαχα τι λες πλάκα είχε. Όμως θα σου απαντήσω πολύ πιο βαθιά και ζεστά. Γιατί πιστεύω-καλέ μου keep-ότι μόνο όταν κάποιος σε "τρυπάει βαθιά μέσα...στην ψυχή σου" "νιώθεις" τα πράγματα στην πραγματική τους στάση και υπόσταση
(standard Weird Response)
Keep μου καλέ μου,
Όταν αγαπάμε το μέσα μας βαθιά, όχι μέσα στα λόγια των άλλων, αλλά μέσα στα δικά μας λόγια, θέλω και δεν θέλω, όταν νιώθουμε το είναι μας σαν δικό μας είναι και όχι σαν το είναι της κυρα-μαρίκας
Δεν μας αγγίζει τίποτα
βρώμικο, μοχθηρό, άσχημο
Γιατί το φως που ακτινοβολούμε σκοτώνει κάθε κακια και μύχια σκέψη. Γιατί αυτό το φως μας είναι το δικό μας φως η δικιά μας αλήθεια.
Είναι η λαμπρή ψυχή μας που καταπολεμά κάθε σκοτάδι και όσο εμείς ξέρουμε πως είμαστε οι ίδιοι, από το ίδιο το φως που εκπέμπουμε εμείς, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι κρυφό.
Γιατί αυτό θα το έχουμε φωτίσει ήδη.
Χρυσέ μου, γλυκέ μου, κλανιέ μου keep
σταμάτα να ζέχνεις και να μυρίζεις σαν το κουνάβι που απεγνωσμένα τρέχει μακριά από την ίδια του την μυρωδιά
Μύρισε τα όμορφα, τα ανοιξιάτικα, αρόματα. Κάνε και ένα μπάνιο! Βάλε axe dark chocolate και χαρμάνι
Και όταν-εσύ ο ίδιος!-μυρίσεις την δικιά σου ευωδία τότε η αιθέρια nympho, αχ, νύφη ήθελα να πω, της αυτο...γνωσίας να έρθει να σε ανταμώσει "πάνω στην μεγάλη σου
Καθαρή.
Ψυχή".
Καλό βράδυ.
-Weird "You can't get weirder than that" wannabe
Η προσωπικοτητα ειναι ενα συνολο χαρακτηριστικων οργανωμενων και δομημενων σε καθε ανθρωπο που τον αυτοπροσδιοριζουν.
Ο Gordron Allport περιγραφει δυο κυριως τροπους να μελετησεις την προσωπικοτητα.
Την νομοθετικη και την ιδιογραφικη.
Η νομοθετικη ψυχολογια ψαχνει για γενικους κανονες που μπορουν να αυτοπροσδιορισουν πολλους διαφορετικους ανθρωπους οπως ειναι η αρχη της αυτοπροσδιορισμου.
Η ιδιογραφικη απο την αλλη πλευρα ειναι μια προσπαθεια να καταλαβεις τα μοναδικα χαρακτηριστικα του καθε συγκεκριμενου ατομου...να συνεχισω?
Γλυκέ μου keep
Δεν χρειάζομαι να μου πούνε κάποιοι για μένα, για τα θέλω μου το είναι μου το ντύνε μου. Δεν χρειάζεται να μου πουν τι να φορέσω, πως να σκεφθώ, αν θα ξυριστώ. Άλλωστε δεν τα κάνω συχνά αυτά!
Οδεύω μέσα από τους δικούς μου δρόμους, σημαίνει έχω τους δικούς μου κανόνες, θεσμούς και μαζοχισμούς
Η προσωπικότητα είναι κάτι αστρώο κάτι που η σάρκα του ανθρώπου δεν μπορεί να το κλείσει μέσα στα στεγανά της επιστήμης,της λογικής, της σκέψης, το σώμα δεν μπορεί να φυλακίσει την ψυχή
Νιώσε το είναι σου και ίσως τότε ανακαλύψεις την πραγματική σου ύπαρξη.
Αλήθεια καλέ μου keep. Πόσο συχνά νιώθεις το είναι σου? Πόσο συχνά αγγίζεις τον εαυτό σου? Πόσο συχνά εξερευνείς τα κρυφά σημεία...της ψυχής σου?
Μόνο όταν τα νιώσεις...θα φτάσεις στην κορύφωση! Μόνο τότε θα σε νιώσεις!
Όνειρα γλυκά
-Weird "things start to get weird when i show-up"
Είναι ένας απο τους πολλούς χλευασμούς που θα μπορούσα να προσπεράσω και παροδικά, το έκανα.Quote:
Quote:
Μαντεψε lol...
Oh yes got it lolol :P
Μα ωστόσο, κατά πόσο τέτοιες συμπεριφορές, χλευασμού και ειρωνείας, πρέπει να είναι ανεκτές?
Το να επιχειρεί κάποιος να αντιγράψει το ύφος ή το στυλ της γραφής μου αποδίδοντας υπονοούμενα σεξιστικού τύπου, όπως, " Πόσο συχνά αγγίζεις τον εαυτό σου? Πόσο συχνά εξερευνείς τα κρυφά σημεία...της ψυχής σου? Μόνο όταν τα νιώσεις...θα φτάσεις στην κορύφωση! Μόνο τότε θα σε νιώσεις!" θεωρώ ότι είναι μια από τις χειρότερες μορφές χυδαιότητας.
Όχι γιατί το σεξουαλικό είναι χυδαίο από μόνο του. Χυδαία είναι η συγκεκαλυμμένη πρόθεση γελοιοποίησης μέσω χρήσης του ύφους, του στυλ του άλλου και απόδοσης σεξουαλικής χροιάς στην όποια ευαισθησία του μπορεί να εκφράζει, με το λυρικό του ύφος.
Κατά τον Πετράν, επρόκειτο για απλή σάτιρα, η οποία για εμένα σαφώς έκρυβε βία, και είναι απαράδεκτο Νίκο μου να γίνονται ανεκτά τέτοια φαινόμενα.
Να χλευάζουμε την ευαισθησία ( όπως αυτή εκδηλώνεται..) κάποιου στον χώρο αυτόν?
Και ο διάλογος συνεχίστηκε...
Μέχρι πότε θα αφήσουμε τα αθώα λολ και χιχι να χλευάζουν με το γάντι? ( λέμε τώρα).Quote:
Quote:
Originally posted by weird
Πιστεύω οτι δεν ήταν πετυχημένη.Quote:
Originally posted by nature
Ωραίο και αυτό πάλι!
Η ειρωνία σε βάρος ξένης πλάτης (εν προκειμένω της weird) σου φάνηκε χαριτωμένη....
Η υπόδειξη να γράφεις λίγο πιο ευδιάκριτα (που σου έγινε και διακριτικά από τον Πετράν) σε πόνεσε, ε???
Πετράν η μίμηση ήταν πετυχημένη σαν μίμηση, αλλά δεν μου άρεσε σαν ιδέα.
Είχε αρκετή δόση σεξισμού μέσα, πράγμα που προφανώς βρίσκεται στο μυαλό του Πετράν, αλλά όχι στο δικό μου.
κατά τα άλλα, είχε μια δόση ελάχιστη, αληθινής λυρικότητας, δεν λέω.
E προφανώς εκεί ήταν το πικαντικό της υπόθεσης! Αλλιώς θα ήταν ακόμα ένα βαρετό ψευτο-λυρικό κείμενο!χιχι!
Νίκο μου, αυτό όλο δεν το γράφω γιατί πήρα προσωπικά τις επιθέσεις του Πετραν, αλλά γιατί θα ήθελα κυρίως να καταθέσω αυτά που θεωρώ κακώς κείμενα και αν θέλεις, την γνώμη σου πάνω σε αυτά.
εξάλλου, αυτές οι συμπεριφορές γίνονται και προς άλλα μέλη και μάλιστα όταν ζητάνε βοήθεια.