Τα βράδια δεν ξεκουράζομαι καθόλου!
Καλησπέρα! :)
Βλέπω κάθε βράδυ όνειρα...περίεργα όνειρα, που με κουράζουν και ξυπνάω διαρκώς εξουθενωμένη.
Σε μερικά απο αυτά παλεύω, σε άλλα αγχώνομαι με την ατμόσφαιρα που επικρατεί (σκοτάδι, περίεργη κίνηση,αργή η πολύ γρήγορη κλπ κλπ)
Το θέμα με πολλά απο αυτά είναι οτι έχουν ενα περιεχόμενο που συνήθως θα το χαρακτήριζα αρρωστημένο η/και περίπλοκο.
Ακολουθούν 2 παραδείγματα απο τα τελευταία 2 βράδια
Παραδείγματα: 1. Φανταστείτε έναν χώρο σαν έκθεση, ευρύχωρο, σε μια έκταση υπήρχαν παραταγμένα κατι σαν (βαρεθηκα να βαζω τονους,λειπει και ενα κουμπι..) λοιπον στη σειρα βρισκονται πολλοι πολλοι μικροι λουτηρες, σαν αυτοι που ειναι στα κομμωτηρια αλλα για ολο το σωμα, ξαπλωμενοι οι πελατες δεχονται τις υπηρεσιες, που εκτελουν μονο τα μηχανηματα.
Τα μηχανηματα ειναι κατι σαν πλατια φτυαρια, με ακρη που μοιαζει με ξυραφι και οποτε απο πανω μεχρι κατω εξυναν το σωμα του πελατη! και υστερα απο μπρουμητα γυριζαν ανασκελα.
Σε ενα αλλο δωματιο, ορθια τερατα σε μεγεθος ανθρωπου και με κερατα στην πλατη, τα βιαζαν πρωκτικα ανδρες που τα κρατουσαν απο τα κερατα ,απο ενα τερας λοιπον εσπασαν τα κερατα, απελευθερωθηκε και κατασπαραξε τον αντρα μεχρι που τον εκανε κομματια(λιγο σπλατερ κατηντισε αυτο)
2. Αποψε ειδα πως φιλουσα το αγορι μου πολυ ωρα, μεχρι που αρχισαν να ξεφλουδιζουν τα χειλη του και να μενουν κομματια στο στομα μου...υστερα ενα αλλο ονειρο ηταν (θα το κανω συνημμενο, ειναι γκρικλις, οποιος δεν βαριεται το διαβαζει)
Γενικοτερα εχω δει και πιο ντροπιαστικα απο αυτα που σας γραφω, για ευνοητους λογους δεν θελω να γινω αηδιαστικη!
Αυτα για αρχη