Πως δουλευουν τα πραγματα σε ενα φορουμ?
Μου κανει εντυπωση οτι καποιοι εξυπνοι ανθρωποι βρισκονται ισως μακρια απο την πραγματικοτητα για την φυση του ανθρωπου.
Τι εννοω?
Πως νομιζετε οτι δουλευει ενα φορουμ?
Καθε λιγο και λιγακι δημιουργουνται flame wars οπως σε ολα τα φορουμ που εχω συναντησει μεχρι τωρα.
Οταν γινεται αυτο ξαφνικα ξυπναει το φορουμ απο αποψη αριθμου μυνηματων,επισκεπτων και προβολων του φλεγοντος θεματος. κλπ.
Μαλιστα το ρεκορ που καλα κρατουσε ενα χρονο με τον μεγιστο αριθμο επισκεπτων εσπασε στην τελευταια τρικυμια που δημιουργηθηκε.
Τι συμπερασματα βγαζετε απο αυτο?
Οτι ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας ισως...και ετσι δουλευουν τα πραγματα?
Πολλοι ηθικολογουν και εχουν στο μυαλο τους ενα...αποστειρωμενο περιβαλλον.
Δυστυχως δεν υπαρχουν τετοιες ουτοπικες λυσεις και αν υπηρχαν θα ειμαι ο πρωτος που θα εφευγα απο αυτην την ουτοπια-κολαση.
Απο την αλλη το φορουμ εχει ενα συγκεκριμενο σκοπο...της αλληλοβοηθειας , αλλο φορουμ μπορει να εχει τους υπολογιστες κλπ.
Επιτελειται το εργο?
Πιστευω προς ναι και ποτε ουσιαστικα δεν εγινε καφενειο τελειως το φορουμ ουτε εχασε το σκοπο της υπαρξης του.
Μετρον αριστον παντα.
Φυσικα το να πεις εισαι λαθος δεν μου λεει κατι , ναι μπορει να ειμαι λαθος αλλα ετσι θα δουλευουν τα πραγματα εκτος αν αλλαξει κατι δραστικα , αλλα μαλλον δεν ειναι κανενος προθεση απο αυτους που διαθετουν την δυναμη να δημιουργησει ενα αποστειρωμενο περιβαλλον , μονο ενα λειτουργικο περιβαλλον.
Εαν καποιος θελει απαντηση απο επαγγελματια (μια) για συγκεκριμενο προβλημα που το απασχολει και δεν θελει συζητηση περι αυτο να βρω λινκς να δωσω διευθυνσεις ,δωρεαν ετσι...δυστυχως τα εχασα σε ενα φορματ που εκανα αλλα μπορω να τα ξαναβρω.