Quote:
Originally posted by may
σας ευχαριστώ όλους για όσα μου λέτε..
Την περασμένη εβδομάδα που βγήκε πήγαμε να κοιμηθούμε στο σπίτι που έχουμε νοικιάσει και εκείνος κοιμήθηκε κανονικά στο κρεβάτι και εγώ όλη νύχτα ήμουν στον καναπέ γιατι φοβόμουν. Πήγα να ξαπλώσω δίπλα του και φοβόμουν μην γίνει κάτι και δεν ξυπνήσω, μην κάνει κακό στον εαυτό του, μην κάνει κακό σε εμένα είναι το διαμέρισμα στον 6ο όροφο και φοβόμουν πολύ. Οπότε την άλλη μέρα και δεδόμενου ότι και εγώ δεν είμαι σε καλή κατάσταση με όλο αυτό του ζήτησα να μένουμε ο καθένας σπίτι του γιατί δεν μπορώ αυτή την στιγμή να του παρέχω την φροντίδα που χρειάζεται λόγο και της δικής μου ψυχολογικής κατάστασης.
Το να μείνουμε μαζί το αποφασίσαμε από κοινού δεν το αποφάσισα εγώ ή εκείνος. Ψάχναμε μαζί κανονικά να συγκατοικήσουμε με σκοπό να αρραβωνιαστούμε κτλ.
Το πρόβλημα μου είναι πρώτον πως γίνετε τόσα χρόνια να έχει κάτι τέτοιο και να μην το έχω καταλάβει..πως γίνετε η μοναδική ένδειξη να είναι αυτή με το πλύσιμο των χεριών...το οποίο να σας πω ότι ακόμη το κάνει και νόμιζα ότι επειδή πέρνει τα φάρμακα δεν θα το έκανε αλλά εκείνος ακόμη το κάνει.
Προσπαθώ να δώσω δύναμη σε εμένα για να δώσω δύναμη και σε εκείνον. Αυτό που με βασανίζει είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο φίλος μου εδώ και 5 χρόνια αν εγώ πω ότι θα τον παντρευτώ πως ξέρω ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγίνει με άλλη μορφή?πώς θα νιώθω ασφαλής αφού από τώρα νιώθω ανασφάλεια?
Τα φάρμακα έχουν αλλοιώσει την προσωπικότητα του..είναι υπερευαίσθητος ήταν και πριν ευαίσθητος αλλά τώρα είναι πολύ παραπάνω από πριν, είναι ευσυγκίνητος, είναι διαρκώς αφηρημένος..του μιλάω και το βλέμμα του είναι σαν να κοιτάει πίσω από εμένα..μάλλον για το βλέμμα θα φταίνε τα φάρμακα...
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να αποδεχτώ το πρόβλημα του φίλου μου για τον λόγο ότι δεν είχα καταλάβει τίποτα.....Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη εξάντληση και αδυναμία να στηρίξω και εμένα και εκείνον ταυτόχρονα.....
Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχτιζα πύργους στην άμμο τόσα χρόνια..ότι 5 χρόνια ήταν ένα παραμύθι όλα....δεν μιλάμε για 5 μήνες αλλά για 5 χρόνια...
Σας ευχαριστώ όπως και να έχει.