δείτε τι εννοώ...
Printable View
δείτε τι εννοώ...
Εμ προς το καλυτερο θελω να πιστευω...απο το να βλεπω το ραμπο να σκοτωνει με τη σεσουλα ολα τα στρατευματα καλυτερα να βλεπω μερικα fashion victims lol.
Eγώ δεν κατάλαβα,τι εννοείς?
ασε που τα then και τα now είναι λίγο υποκειμενικά...(ανάλογα τι φωτογραφίες παραθέτει κάποιος)
Λολ, τι δυστυχώς? Ευτυχώς!!! :P:P
λολ επίσης και από μένα.:PΔε στενοχωριέμαι καθόλου που αλλάζουν τέτοια πράγματα και τέτοιου τύπου νοοτροπίες και συμπεριφορές στα \"έθνη\",που,παρεπιμπτόντως,� �α απεχθάνομαι εξίσου(τα έθνη και τις συμπεριφορές που προέρχονται από την περηφάνια για κάθε εθνική μαλακία).:D
Ε ναι , μετα το 60-70 αναγνωριστηκε μια νεα \"φυλη\" στις ανθρωπινες κοινωνιες... η \"νεολαια\"...
εννοω πως αλλαξαν οι εποχες και οι αντρες γινονται σαν γυναικες! απο αυτη τη φωτο τουλαχιστον αυτο καταλαβα
Το στυλ και το μαλλι αγαπητέ μου είναι το λιγότερο........:)Quote:
Originally posted by manic
εννοω πως αλλαξαν οι εποχες και οι αντρες γινονται σαν γυναικες! απο αυτη τη φωτο τουλαχιστον αυτο καταλαβα
Εγω εχω δικαιολογια που δεν καταλαβα την θεματολογια μιας και κρινω απο τον εαυτο μου λολ.
φαντάζομαι τί θα πάθουμε στο μετρό αν ξαφνικά εμφανιστεί μπροστά μας ο ράμπο! :P
ενώ δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα στο να φοράς ένα άνετο τζην, ένα τι - σερτ και αθλητικά παπούτσια.α, και να έχεις ένα χύμα κούρεμα - χτένισμα.
εκτός αν εννοείς τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Και δική σου φωτογραφία να δεις πριν απο 6-7 χρόνια ,θα γελάσεις με το λουκ!!:D
εγω πάντως γελαω με τα μαλλια, τα ρούχα ,το μακιγιαζ,οι εποχές αλλαζουν οντως,σε 5 χρόνια θα ειναι κάπως αλλιώς .
Εσενα σου φαινεται θηλυπρεπες το λουκ στο σύνολο?Μάλλον δεν ειναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα.
τι να πω και εγω?
απο οσο με θυμαμαι, ειμαι ακριβως ιδιος τις τελευταιες δεκαετιες.....
Quote:
Originally posted by krino
τι να πω και εγω?
απο οσο με θυμαμαι, ειμαι ακριβως ιδιος τις τελευταιες δεκαετιες.....
γιατί προσπαθείς να δείξεις μεγαλύτερος από ότι είσαι ? :D
μπα οχι βρε.... οσο ειμαι - ειμαι.
Αλλα μου αρεσουν τα γηρατεια,
δειχνουν ωριμοτητα και σοφια.
Παρολα αυτα εγω δεν λεω να γερασω.
Αυτο το ρημαδομπειμπι φεις φταιει.....
χαχαχαα ,
αλλα σιγουρα σε καποια φωτογραφία θα φαίνεται το σκαρπινακι ή το πουκαμισο λαχουρι,ναι?