Εσείς τη λέτε να κάνω....?
Ήθελα και την δική σας γνώμη για ένα θεματάκι που προέκυψε αλλά με απασχολεί δυστυχώς ή εφτυχώς.. Βλέπω εδώ και 2μήνες μια κοπέλα σε ένα μαγαζί που συχνάζει (επειδή δουλεύει η φίλη της εκεί) και δεν μπορώ να πάω να της μιλήσω γιατί κομπλάρω, ποτέ δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό να πάω να μιλήσω στην ψύχρα σε κάποια που μου αρέσει, και θαυμάζω κάποιους φίλους που μπορούν, οτι είχα μέχρι στιγμής η απο παρέα θα ήταν η τυχαία κάπως κάπου... Λοιπόν έψαξα και την βρήκα στο Facebook σαν η μόνη μου λύση να κάνω το πρώτο βήμα... Της έστειλα ενα μήνυμα οτι σε βλέπω στο μαγαζί αλλά κολλάω να σου μιλήσω κτλ. μου απάντησε μην κολλάς δεν δαγκώνω και τα σχετικά.. Μετα της έκανα ένα έτυμα φιλίας, το δέχτηκε και απο εκεί και πέρα το απόλυτο 0. Πήγα στο μαγαζί την παρασκευή δεν την βρήκα (τα μυνήματα παίξανε το περασμένο Σάββατο) της στέλνω το Σάββατο οτι θα πάω το βράδυ στο μαγαζί και θα χαιρόμουν αν σε έβλεπα τυχαία εκεί κτλ.. Πήρα ενα φίλο πήγαμε και δεν ήρθε, εντωμεταξή μόνοι μας στο μαγαζί δούλευε και η φίλη της, ήμασταν ΚΑΡΤΑ :)) ούτε απάντησε τίποτα στο F B.. Τώρα είδε τις φοτο μου και τρόμαξε? :)) δεν νομίζω. Ο Brand Pit σίγουρα δεν είμαι αλλά σίγουρα δεν τρομάζει στην θέα μου:) τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει στην καθημερινή μου συναναστροφή με τον κόσμο και απ τις όποιες εμπειρίες με τον αντίθετο φίλο... Αλλά σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλες...
To σωστό για μένα (και για τους περισσότερους φαντάζομαι) είναι να πω τέλος. Αλλά με 2 φίλος που το συζήτησα μου λένε να βρώ να κάνω κάποια ακόμη κίνηση ουτε μιλήσατε ακόμη μην τα παρατάς κτλ. Η αλήθεια είναι οτι είχα 2 χρόνια να νιώσω κάτι για μια συγκεκριμένη κοπέλα και μου αρέσει αυτό το συναίσθημα.. Αλλά μισώ να γίνομαι ενοχλητικός για τον άλλον και φοβάμαι οτι θα είμαι αν κάνω κάτι ακόμη..
Ήμουν στην καλύτερη φάση εδώ και τέσσερα χρόνια απ το πρώτο κρούσμα της διαταραχής άγχους που είχα και αυτο τώρα με έχει ρήξη.... Είναι και τσαγκαροδευτέρα αύριο δουλειά και σκ.τα... Πήγε και 2 ????? αυτά ήθελα να πω ελπίζω να δώ και δική σας άποψη....
Καλή νύχτα σε όλους!!!