παιδια εχω ξαναγραψει για το προβλημα μου, ειμαι 22 ειχα παλινδρομηση τωρα μου περασε κ εχω καθε μερα ολη μερα συμπτωματα στο λαιμο σεν ρεψιματα μη οξινα πνιξιμο και διαφορα, εχω φοβια μην παθω εισρροφηση..παιρνω λεξοτανιλ και λαδοζ απο τα τελη απριλιου ..τα λεξο σαν να μην με ποιανουν πια μετα απο 2 βδομαδες..η αληθεια ειναι πως το 2007 εκανα χρηση ναρκωτικων και μου δημιουργηθηκαν φοβιες γιατι επαθα μετατραυματικη αγχωδη διαταραχη γιατι νομιζα οτι θα πεθανω απο τοτε καθε γεγονος με γ..μετα συγχςρησεως, για καιρο εβλεπα απειλες φοβομουν οτι θα πεθανω στα ορια της ψυχωσης αλλα συνηλθα.. τωρα μετα την παλινδρομηση ενω περασε ζω με συμπτωματα εδω και 7 μηνες καθε μερα..ο γιατρος λεει ολα ξεκινησαν τοτε αλλα εχω βαρυ ιστορικο με ψυχολογικα απο πριν απο καταθλιψη, μετατραυματικη αγχωδη διαταραχη, βουλιμια παλαιοτερα και αποπειρα αυτοκτονιας στα 14, τωρα μου ειπε εχω αγχςδη διαταραχη και καταθλιψη..τωρα εχω συμπτωματα και πολυ χαμηλη ποιοτητα ζωης, μου ρχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο, τρελη απογνωση παω να γελασω και να συμπτωμα κανονιζω να βγω νιωθω χαλια ακυρωνω τα χω κοψει ολα απορω πως παω δουλεια..νιωθω χαλια μηπως εχει περασει κανεις σωματοποιημενο αγχος?πως το ξεπερασε τι φαρμακα πηρε?λεω τωρα που δεν μ πιανουν τα λεξο να πω στον γιατρο να μου δωσει αταραξ που δεν εθιστικα ξερετε αν χρειαζεται συνταγη γιατρου για αταραξ?τι παρενεργειες εχουn