Άγχος, στρες και καταπολέμηση αυτών
Γειας σας,
Ειμαι νεος στο φορουμ.
Τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζω δυσκολίες στο θέμα του άγχους και του στρες. Το θέμα ξεκίνησε απο απότομη αλλαγής της ζωής μου που αναγκαστικά άρχισα να εργάζομαι και να διαβάζω περιπου στις 15 ωρες την ημέρα. Όλο αυτό το διαστημα τα κατάφερα να είμαι αρκετά καλά εξαιτίας του της κοπέλας μου και λόγο του οτι υπήρχε ένα target και αυτοσκοπός. Τους τελευταίες 3 μήνες το πρόβλημα εντάθηκε κατα πάρα πολύ λόγο του οτι περιορίστικαν οι μέρες που βλεπόμασταν με την κοπέλα μου. Άρχισε το άγχος να είναι μεγάλο πρόβλημα με συνέπεια να αρρωστήσω κιολας πράγμα που δεν το γνωρίζει κανείς απο τον κοντινό μου κύκλο γιατι πάντα αντιμετώπιζα όλα τα προβλήματα μόνος μου. Αυτό που δυσκολευει το θεμα ειναι οτι ενα κομμάτι μου βασίζεται πολύ στην κοπέλα μου και πλέον που δεν βλέπομαστε τοσο συχνα το πρόβλημα εντείνεται. Η ζηλια φυσικά κάνει χειρότερα τα πράγματα.
Αυτό που ψάχνω είναι κάποιο φυσικό τρόπο για να καταπολεμήσω το άγχος και το στρες (η ζήλια είναι μπόνους). Δεν μ αρέσει να παίρνω φάρμακα γιατί το έχω σαν στάση ζωής. Τι θα προτείνατε στην περίπτωση μου για την καταπολέμηση αυτών? Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για το τι μπορώ να κάνω?
ευχαριστώ