Γεια σε όλους σας. Καταρχήν συγχαρητήρια στους διαχειριστές της σελίδας, είμαι νέος στο φόρουμ, το ανακάλυψα πρόσφατα και έχω διαφάσει πολύ ενδιαφέροντα θέματα εδώ μέσα.
Λοιπόν είμαι 24 χρονών και αυτό που με απασχολέι εδώ και πολλά πολλά χρόνια είναι οτι ποτέ μα ποτέ δεν έχω κάνει σχέση με κάποια κοπέλα. Εμφανισιακά είμαι ένας κανονικός τύπος. Καλός. Ούτε με χτυπητά ελαττώματα όυτε με χτυπητά προτερήματα. Στο παρελθόν έχω ερωτευτεί τρεις- τέσσερις κοπέλες αλλά ανταπόκριση δεν υπήρχε. Τότε έλεγα όμως πως εντάξει δεν έτυχε τώρα, θα τύχει αργοτερα. Το "αργότερα" όμως έφτασε και ακόμα δεν έχω βρει μια κοπέλα. Προφανώς δεν έχω κάνει ποτέ έρωτα(ούτε σε οίκο ανοχής γιατι δε μου αρέσει) αλλά επίσης δεν εχω φιλήσει ποτέ κοπέλα. Ακόμα με αγχώνει το γεγονός οτι αν τύχει και βρω κάποια κάποτε θα την χάσω μέσα σε μια βδομάδα γιατί θα καταλαβει οτι θα είναι η πρώτη μου.
Είμαι άνθρωπος που βγαίνει έξω, πηγαίνει σε μαγαζιά, καφετεριες κλαμπ κλπ αλλά και πάλι δε γίνεται τίποτα. Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο ντροπαλός αλλά με απασχολέι περισσότερο το οτι όταν βγαίνω δεν έχει γυρίσει ποτέ έστω και μια να με κοιτάξει να νιώσω και γω λίγο "παίδαρος".
Έχω απογοητευτεί εντελώς. Μέχρι και σε κάμποσα σάιτ γνωριμιών γράφτηκα, αλλά έκανα πίισω μόλις είδα οτι πρέπει να πληρώνεις τις υπηρεσίες τους. Το θεώρώ προσωπικό καταντημα να πληρώνω κιόλας.
Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε έχουν επίπτωση και στο χαρακτήρα μου. Το βράδυ όταν πάω για ύπνο σκέφτομαι συνέχεια πότε θα βρω κοπέλα, πότε επιτέλους θα πάω και εγώ να δω μια ταινία με την κοπέλα μου, πότε θα πάω διακοπές με την κοπέλα μου κλπ κλπ. Υπάρχουν φορές που δε θέλω να βγω έξω γιατί βλέπω τον κόσμο γύρω μου να είναι με τους συντρόφους τους και ζηλεύω αλλά και εκνευρίζομαι.
Πραγματικά όμως δεν είναι μόνο το σεξ ο λόγος που θέλω μια κοπέλα. Είναι και το ότι θέλω κάποιος να νοιάζεται για μένα, να με σκέφτεται και να ξενυχτάει τα βράδυα για μενα. Έχω βαρεθεί να ξενυχτάω εγώ για άλλους. Το θεωρώ τεράστια αδικία και αναρωτιέμαι τι έχω κάνει και δεν αξίζω μια κοπέλα να με ερωτευτεί.
Αυτά τα λίγα!
Σόρρυ αν σας κούρασα
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Όποιος έχει κάτι να πει/συμβουλέψει/παρατηρήσει ευπρόσδεκτος.