Εντάξει ναι...έγινε αυτό με το μετατραυματικό...και το πέρασα ...συνήλθα και συνέχισα...έχω μόνο να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου και να προσπαθήσω να συνεχίσω σαν άνθρωπος ρε πούστη μου....σαν 26 χρονών άνθρωπος...Η μάνα μου δεν μου μιλάει γιατι βαρέθηκε λέει να φέρομαι έτσι και να κλείνομαι στο δωμάτιο με το που γυρνάω και να πάω να εμπιστεφτώ, λέει το ψυχολόγο μου αφού δεν της λέω τι έχω...της χρωστάω λέει και 75 ευρό...(μην το ξεχάσω) ωραία με στηρίζεις της απάντησα....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ...αλλά την αγαπάω και δεν μπόρεσα πάλι να το πώ.....Προσπαθώ λοιπόν να συνεχίσω..να δραστηριοποιηθώ...να κοινωνικοποιηθώ..να φροντίσω την εμφανισή μου...κάθε μέρα αλήθεια προσπαθώ...Και κάπου εκεί σκέφτομαι οτι θα υπήρχαν χίλια πράγματα να κάνω..ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ...γιατί χθές με πληρώσαν μόνο 400 ευρω...λόγω κρίσης...και γιατί πηγαίνοντας να τραβίξω αυτά τα λεφτά, για να τα δώσω φυσικά σε λογαριασμούς....έπρεπε να πάρω λεωφορείο...για το οποίο λεωφορείο,δεν είχα λεφτα για εισητήριο...(μέχρι να φτάσω στη τράπεζα) και στο οποίο λεωφορείο ΦΥΣΙΚΑ...μπήκε ελενκτής και μου έκοψε κλήση 60 ευρό..! Και πάλι σκέφτηκα θετικά...αγνόησα ΟΛΟΥΣ αυτούς τους γέρους που σιχαίνομαι να βλέπω και που αν με ακουμπήσυν καταλάθος σε κάποιο λεωφορείο, με πιάνει ταχυκαρδία και δύσπνοια...και συνέχισα...Και σήμερα ξύπνησα να συνεχίσω να παω στη δουλειά μου και φυσικα είχε απεργία....και φυσικά πλήρωσα ταξί....Και όσο και αν προσπαθώ ΤΙΠΟΤΑ μα τίποτα δεν βοηθαέι!! δεν ξέρω γιατί τα γράφω....εδώ...αλλά τίποτα...ούτε το παραμικρό δεν με βοηθαέι να μην σκέφτομαι αρνητικά...να μην σκέφτομαι αυτό που μού χει συμβεί ...και να ζήσω! μπάς και καταφέρω να φτάσω στο σημείο να μπορέσω να με ακουμπήσει και κανείς....μπάς και....μπορέσω....να...Text