Entact: Αποτέλεσμα(?)Διαφραγματοκή� �η
Δεν ξέρω εάν είχε γίνει θέμα παλαιότερα αλλά τελευταία λόγω και τις οικονομικής κρίσης θα ήθελα να αναφερθώ σe αυτο και πιστεύω να βοηθήσει πολλούς από εμάς ανταλλάσσοντας απόψεις
Καταρχήν το θέμα για εμένα είναι τεράστιο.. Έχει να κάνει άμεσα με τα αποτελέσματα στην υγειά μας και ειδικά στο θέμα τις ψυχολογίας όπου θα έλεγα ότι ενδείκνυται για αισχροκέρδεια και πειράματα.…
Πρόσφατα με ψήφισμα της η κυβέρνηση ουσιαστικά έκοψε τις δυο συντάξεις που έπαιρναν όλοι οι γιατροί έως σήμερα αναγκάζοντας να επιλέξουν από ποιον ασφαλιστικό φορέα θα πάρουν σύνταξη. Αυτό νομίζω ότι θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση
Θα μου πείτε πολλοί ,ότι η ψυχολογική μας κατάσταση δεν μας επιτρέπει να ασχολούμαστε και με αυτό το ζήτημα…Μήπως όμως αυτό τελικά έχει ουσιαστικές επιπτώσεις στην υγεία μας?
Δεν θα αναλωθώ σε αμπελοφιλοσοφίες
Θα σας πω αυτό που έζησα εγώ…
Εκτός των άλλων έχω και οισοφαγίτιδα(παλινδρόμηση στομάχου)Δεν είχα την απέκτησα…
Όταν λοιπόν έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στον ψυχίατρο μου έδωσε entact.
Ωστόσο γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα επιβαρύνουν το στομάχι…
Πρόσφατα μετά από γαστροσκοπηση ο γαστρεντερολόγος (που τυχαίνει να είναι και γνωστός)μου διέγνωσε διαφραγματοκήλη….
Ενδεχομένως από ότι μου είπε τα entact να επιδείνωσαν την παλινδρόμηση στομάχου και να δημιουργήθηκε η διαφραγματοκηλη…
Βεβαίως μου είπε ότι οι ψυχίατροι γράφοντας ένα κουτάκι entact βάζουν αρκετά ευρω στην τσεπούλα τους…(ίσως και αυτός να κάνει το ίδιο με άλλα φάρμακα της ειδικότητας του)
Αυτή τη στιγμή παίρνω controloc και άλλα δυο φάρμακα για να βελτιώσω την κατάσταση στο στομάχι μου…
Η ψυχίατρος μου (φυσικά έπαψε να είναι)από ότι φαίνεται και μετά από τις ανησυχίες μου για τις αναγούλες που ήδη ένιωθα επέμενε να συνεχίσω να το παίρνω…
Σημείωση:Όταν πήγαινα για να μου τα γράψει οι ιατρικοί επισκέπτες ήταν περισσότεροι από τους ασθενείς…
Αποτέλεσμα αυτή τι στιγμή να υποφέρω από το στομάχι μου…
Μήπως τελικά τους συμφέρει να είσαι μόνιμος ασθενής? Εάν γιατρευτείς αυτοί τι θα κερδίσουν? Τι ηθική ικανοποίηση? Κακά τα ψέματα ζούμε σε μια εμπορευματοποιημένη καταναλωτική κοινωνία…Ο καθένας μας πρέπει να πονηρεύετε με όλους και με όλα…
Ρωτώντας αργότερα και κάποιον νευρολόγο μου είπε ότι τα entact μόλις τα διακόψεις επανέρχεσαι στην πρότερη σου κατάσταση…
Άντε πείτε μου εσείς τι να πιστέψω
Προς θεού δεν θέλω να δεμονοποιήσω τις σχέσεις σας με τους γιατρούς σας και ούτε λέω ότι όλοι οι γιατροί είναι λαμογια. Ούτε επίσης ότι αυτοί που παίρνουν entact είναι μελλοντικοί «στομαχικοί» ασθενείς
Θέλω απλά να ψάχνεστε περισσότερο. Για εμένα είναι πάθημα αυτό με το στομάχι μου και ελπίζω να μην την ξαναπατήσω…
Έχω ακόμη μια ιστορία να σας πω για το θέμα αλλά δεν θα σας κουράσω άλλο περιμένω τις απόψεις σας (όσο όρεξη και κουράγιο έχετε για να ασχοληθείτε με αυτό) και θα τα πούμε παρακάτω….