Εμμονή με πρώην κολλητή μου...
Ειμαι αντρας 24 ετων.Ειχα κολλητη φιλη 4 χρονια μικροτερη μου.Περνουσαμε ατελειωτες ωρες μαζι.Λεγαμε τα παντα.'Ημαστε φιλοι-τιποτα αλλο', λεγαμε σε οποιον μας νομιζε ζευγαρι (σε ολους).Πραγματι ημασταν φιλοι.Μονο που καποια στιγμη,εγω αρχισα να σκεφτομαι αλλιως.Προσπαθησα να το ξεχασω.Το εκρυβα.Ομως ενοιωθα τυψεις.Ηταν σα να την κοροιδευω.Της μιλησα.Σοκαριστηκε.Ειπε πως με βλεπει μονο φιλικα.Αρχισε να απομακρυνεται.Εξαφανιστηκ� �.Εκανε αλλη σχεση.Εγω εμεινα μονος να ποναω κ να μου λειπει.Εσφιξα τα δοντια κ συνεχισα να ζω.Εκανα νεα σχεση.Δεν το ηθελα ομως.Καθε φορα που καναμε σεξ, εγω φαντασιωνομουνα την πρωην 'φιλη' μου.Χωρισα.πριν μερες γνωρισα αλλη κοπελα.Μου αρεσει.Δεν προλαβε να γινει κατι γιατι εφυγα για Πασχα στο εξοχικο μου(στην ιδια περιοχη εχει κ η πρωην κολλητη μου).Δυστηχως την ξαναειδα μπροστα μου,8 μηνες μετα.Δεν ανταλλαξαμε ουτε βλεμμα (εκεινη δε με ειδε).Σα 2 αγνωστοι.Εμεις που καποτε μοιραζομασταν τα παντα.Το πηρα αποφαση.Ειπα ΠΕΘΑΝΕ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.Εμαθα πως εχει σχεση.Ξαφνικα μαθαινω απο κοινους γνωστους πως το Μ.Σαββατο με εψαχνε.Ρωταγε που ειμαι κ τι κανω.θελει λεει να με δει.Τι θελει απο μενα?Δε γουσταρω να ζω με ψευτικες ελπιδες.Γιατι δε με αφηνει να ξεχασω?Δε θελω να με νοιαζεται,ουτε να μ'αγαπαει εστω σαν ανθρωπο.Αφου δεν ηταν εκει οταν την ηθελα,καλυτερα να μεινουμε 2 ξενοι.Ολοι μου λενε πως πρεπει να ξεκολλησω κ πως μου εχει γινει ΕΜΜΟΝΗ.Πως ξεπερνιεται αυτη η κατασταση?Θελω να καθαρισω το μυαλο μου απο αυτην.