Quote:
Originally posted by lenaki__
η \"φοβια\" μου δεν εχει να κανει με κατι στραβο που χω πανω μου και που δεν θα αποδεχτουν πολλοι. το δικο μου προβλημα ειναι να μην παρεξηγηθω απο οτι πω, να μην απομακρυνω κανεναν με το να ειμαι αποτομη. κ επειδη δεν μπορω να κρινω ποσο αποτομη ειμαι εκεινη ακριβως τη στιγμη προσπαθω μετα οταν μενω μονη μου να αναλυσω λεπτο προς λεπτο τη συμπεριφορα μου, κατι που ειναι ακρως επωδυνο για μενα γιατι μενω αυπνη απο το αγχος κ κλαιω ως το πρωι. δεν θελω να ειμαι κακος ανθρωπος ουτε να πληγωνω κανεναν ομως το χω κανει με το να μαι αυθορμυτη.
οταν εισαι αποτομοσ ο αλλοσ χαλιεται εκεινη την ωρα αλλα οχι οτι δε θα σου ξαναμιλησει και χοντραδα να του πεισ παλι το ιδιο τωρα αν εσυ ασχολεισαι συνεχεια με τη συμπεριφορα των αλλων για να ανιχνευσεισ τι γνωμη εχουν για σενα η σε τι ψυχολογια ειναι για να εχεισ τον ελεγχο και το μεγαλοποιεισ ολο αυτο ειναι ενα κεφαλαιο που μαλλον θα χρειαστει ψυχολογοσ να το αναλυσεισ, ολο αυτο λεγεται κοινωνικη φοβια μην το αφησεισ παντωσ γιατι απο οτι καταλαβαινω εισαι μικρη και ειναι κριμα να βασανιζεσαι