τελικα αρχισαν να λειτουργουν οι προειδοποιησεις?
Printable View
τελικα αρχισαν να λειτουργουν οι προειδοποιησεις?
ναι, αλλά ακόμη γίνονται δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τους τεχνικά.
Εσύ, lou που το ξέρεις για τις προειδοποιήσεις?
σου στείλαν καμμία?
λειτουργουνε:)
Καλά, εγώ τώρα γιατί έφαγα προειδοποίηση;;;;; Γελοίο τελείως είναι. Θα μου πει κάποιος ή είναι χούντα εδώ μέσα; (Αν ανοίξω νέο θέμα θα φάω κι άλλη;)
οχι, αλλα ειδα μια μερα κοκκινο τετραγωνακι στο θεμα του γιαννη1990 κ ειπα να ρωτησω για να ξερουμε! ;)Quote:
Originally posted by janet
Εσύ, lou που το ξέρεις για τις προειδοποιήσεις?
σου στείλαν καμμία?
Aν πάρεις κόκκινο κουτάκι (προειδοποίηση) το κουβαλάς νομίζω μαζί σου σε όλα τα θέματα, έτσι δεν είναι??
Επίσης να ρωτήσω το κόκκινο κουτάκι διαρκεί για 3 μέρες και μετά τί γίνεται?
Μέσα σε αυτές τις 3 μέρες αν συγκεντρώσεις 5 κόκκινα κουτάκια διαγράφεσαι προσωρινά, οριστικά??
Ας μας εξηγήσει κάποιος....
μαλλον ναι τζανετ
απο οτι ειδα παντως ο γιαννης 1990 εχει ακομα τις 2 προειδοποιησεις κ τις εχει φαει εδω κ καιρο! (παντως σιγουρα πανω απο 3 μερες!) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικες κ δεν διαγραφονται.
Και γιατί τις πήρε?Quote:
Originally posted by Lou!..
απο οτι ειδα παντως ο γιαννης 1990 εχει ακομα τις 2 προειδοποιησεις κ τις εχει φαει εδω κ καιρο! (παντως σιγουρα πανω απο 3 μερες!) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικες κ δεν διαγραφονται.
(τζανετ)
αν κανεις κλικ στα κοκκινα κουτακια δειχνει τη σελιδα που \"επεσε\" η προειδοποιηση.
Καλά... ότι να \'ναι είναι άμα πατήσεις πάνω.... θα μου εξηγήσει κανείς; Μάλλον χούντα έχουμε.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
καλα εσεισ οι δυο ποτε μαλωσατε και κυριωσ γιατι?
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.