Originally posted by chaostheoryisthesolution
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ok, να φάω εγώ μπαν γιατί έβρισα, αφού με έφτασαν ως εδώ και με είχαν σκυλοβρίσει σε τόσες σελίδες και πετάχτηκε και ένας από το πουθενά και με είπε τρελή και είπε τα χειρότερα το στόμα του και έβαλε και αγγελία αλλά να φάνε και όλοι αυτοί και ειδικά αυτός μην τους προστατεύετε. Δεν είναι δυνατόν σε ένα site ψυχολογίας να λέει ένας τη λέξη τρελός ούτε φυσικά να κατακρίνει το χαρακτήρα ενός ατόμου επειδή υπερασπίστηκε τον εαυτό του όπως επίσης και η Λου και οι άλλοι. Έλεος.
ΕΠΙΣΗΣ πήρα εγώ 3 προειδοποιήσεις και οι 3 χωρίς λόγο η πρώτη γι\'αυτό άνοιξα και θέμα και οι δεύτερες χωρίς να έχουν διαβάσει τις βρισιές μου ενώ οι άλλοι βρίσανε δηλαδή άμα διαβάσουν τις βρισιές μου τι εγώ θα φάω μπαν ενώ οι άλλοι θα τη βγάλουν καθαρή; Αυτό είναι άδικο. Πολύ αμερόληπτη βλέπω η διαχείριση....... Να φάνε ΟΛΟΙ μπαν όσοι έβρισαν
Αγαπητή lightbluepath, μόνη σου έπεσες στο βούρκο με τις ακαθαρσίες. Δεν σε είπε κανένας τρελή στο forum απο το πουθενά κοπέλα μου. ΕΣΥ το ξεκίνησες το thread αυτο, το ξέχασες? Δεν είδα πουθενά αλλού να λέει κάποιος κάτι κακό για σένα και όταν συκοφαντείς δημόσια κάποιον είναι λογικό να προσπαθήσει και εκείνος απο τη σειρά του να υποστιρίξει τη θέση του. Απλά μια άποψη...