θελω απλα να μου πειτε τα αυτονοητα
Γεια σας. Ειμαι καινουρια εδω. Θα ηθελα να σας πω το προβλημα μου μονο και μονο για να ακουσω αυτα που ξερω οτι θα μου πειτε και να ηρεμισω λιγο.
Ειμαι 22 και ειχα σχεση με ενα παιδι για 4,5 χρονια που ειναι ενα χρονο μικροτερος. Χωρισαμε πριν 5 μηνες. Τον αγαπαω οσο τιποτα και μου λειπει αφανταστα!
Συχνα δεν μου φεροταν σωστα. Πολλες φορες αδιαφορουσε για μενα, τον ενοιαζε μονο ο εαυτος του, πολλες φορες μου φωναζε πολυ (μερικες φορες χωρις κανεναν λογο) και οταν τσακονομασταν και νευριαζε πολυ μερικες φορες μου μιλουσε πολυ ασχημα και με εβριζε, με υποτιμουσε πολυ... καμια φορα σηκωνε και χερι πανω μου αλλα οχι πολυ ψιλοπραγματα. Καθε φορα που μου φεροταν ετσι πονουσα αφανταστα, δεν το αντεχα, εκλεγα, βασικα δεν εκλεγα απλα, πλανταζα στο κλαμα. Δεν μου αξιζε να μου φερεται ασχημα! Αυτος μετα απο αυτες τις συμπεριφορες πολλες φορες γινοταν πολυ καλος και γλυκος, ζητουσε συγνωμη και με επαιρνε αγκαλια... λυτρονομουν στην αγκαλια του και μετα απο λιγο το ξεχνουσα... Αλλα αλλες φορες αντι να γινεται καλος ηταν εντελως αναισθητος και με αφηνε να κλαιω και να ποναω και εδειχνε οτι δεν του καιγοταν καρφακι, και οχι μονο αυτο αλλα μου ελεγε "αρχισες παλι το υποκριτικο κλαμα, σταματα να κλαις με τσαντιζεις" ενω εγω εκλεγα επειδη πονουσα.
Εκανα τα παντα για αυτον, αντεξα πολλα, συγχωρισα πολλα που ακομα τα σκεφτομαι και κλαιω γιατι πονανε. Εκανα τα παντα και δεν εκτιμουσε τιποτα. Εκανε τοσα λαθη μεσα σε αυτη τη σχεση που θα χρειαστουν ωρες ατελειωτες για να τα γραψω...
Το μονο του προβλημα μαζι μου παντα ηταν οτι γκρινιαζα, αλλα δεν αντεχα να βλεπω να μην φερεται σωστα στη σχεση μας και να μην μιλαω.
Ειμαι ανασφαλες ατομο και πιστευω οτι ειμαι ασχημη με χαλια σωμα και οτι ποτε κανενας αλλος δεν θα με ερωτευτει και κανενας αλλος δεν θα μου πει οτι με χρειαζεται και οτι θελει οπωσδηποτε να ειναι μαζι μου.
Πολλες φορες χωρισαμε αλλα μετα απο λιγο παντα με παρακαλουσε να τα ξαναβρουμε, παντα εκανε τα παντα για να τα ξαναβρουμε και τελικα τα ξαναβρησκαμε αφου επεμενε τοσο και γω δεν ειχα την δυναμη να τον κρατισω μακρια μου.
Τωρα εχω να τον δω 5 μηνες... μεχρι πριν 1 μηνα εκανε τα παντα για να τα ξαναβρουμε αλλα αυτη τη φορα δεν με επαιρνε να του δωσω 100στη ευκαιρια.
Ημουν σχετικα καλα για αρκετο καιρο, αρκετα αισιοδοξη για το μελλον, ελεγα οτι γλιτωσα, οτι δεν αντεχα αλλο να ποναω και οτι ημουν καλα με αυτον τον χωρισμο αν και μου ελειπε λιγο ελεγα οτι αξιζε, ενιωθα ηρεμη, μου αρεσε αυτη η ηρεμια που δεν ειχα καποιον να με πληγωνει καθε λιγο και λιγακι, ενιωθα οτι βρηκα παλι την αξιοπρεπια μου, ενιωθα καλα με τον εαυτο μου και συχνα σκεφτομουν ποσο ηλιθια ημουν που συγχορεσα και αντεξα τοσα και εκανα κακο στον εαυτο μου χωρις να το αξιζω αφου παντα προσπαθουσα να ειμαι οσο πιο σωστη γινεται απεναντι του.
Τι τελευταιες μερες ποναω πολυ! Μου λειπει συνεχεια! Νιωθω παλι οτι η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις αυτον. Δεν υπηρχαν μονο ασχημες στιγμες!!! Υπηρχαν και αμετρητες τελειες στιγμες που μου χαμογελουσε και μου φεροταν γλυκα και ενιωθα ευτυχισμενη μονο και μονο επειδη ημουν στην αγκαλια του!!! Αυτες οι στιγμες εχουν καρφωθει στο μυλο μου παλι και δεν φευγουν...! Νιωθω μια απεραντη θλιψη που δεν θα με ξανααγκαλιασει ποτε! Μου λειπουν τοσο πολυ οι ωραιες μας στιγμες! Ζησαμε τοσα πολλα μαζι! Προσπαθω με το ζορι να σκεφτομαι τις κακες για να λεω οτι ειμαι μια χαρα μακρια του αλλα μαλλον δεν τα καταφερνω πια, ενω τα πηγενα πολυ καλα.
Χθες κιολας εμαθα οτι κανει τον τελευταιο καιρο πολυ παρεα με μια πολυ ομορφη κοπελα που ειναι φιλοι απο παιδια και πολυ παλια την γουσταρε και φοβαμαι οτι μπορει να παιζει κατι μεταξει τους και δεν το αντεχω. Δεν αντεχω να τους σκεφτομαι μαζι, αν και μπορει να μην τρεχει κατι αλλα εχω τρελαθει! Δεν αντεχω κλαιω ολη μερα και νιωθω οτι τιποτα δεν εχει νοημα!
Να προσθεσω οτι σε μια εβδομαδα θα φυγω για ενα εξαμηνο με μια καλη μου φιλη για σπουδες στη Γερμανια με το προγραμμα ερασμους. Μολις χωρισα δηλωσα συμμετοχη για να το εχω σιγουρο οτι δεν θα τα ξαναβρουμε. (Αυτος ομως μετα μου ελεγε να τα ξαναβρουμε και οτι δεν πηραζει που θα φυγω και οτι θα ερχεται εκει να με βλεπει ). Εδω και 4 μηνες περιμενα πως και πως να περασει ο καιρος και να ερθει η στιγμη που θα παω εκει και θα αλλαξω παραστασεις! Τωρα που φτανει η στιγμη να φυγω ουτε αυτο δεν μου δινει χαρα αν και πιστευω οτι θα τα περασω ωραια εκει. Νιωθω οτι ουτε αυτο εχει νοημα ουτε τιποτα! Λυπαμαι τον εαυτο μου που νιωθω παλι ετσι, θελω παλι να νιωσω αξιοπρεπης και οτι κανς το σωστο.
Ξερω τι θα μου πειτε... Αλλα εχω αναγκη τα ακουσω!
Οποιος ασχολιθει με το θεμα μου και σχολιασει τον ευχαριστω πολυ για τον χρονο και το ενδιαφερον του.