Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο τιτλος...
Απλως... με εχουν πιεσει (ο πρωτος ανδρας που εκανα σεξ) πολλες φορες να κανω καποια πραγματα που δεν ηθελα. Γενικα, ηθελα να κανω σεξ μαζι του και το ειχα αποφασιση, αλλα η οριστικη αποφαση πραθηκε σε ενα κριμα αγχους για το οτι αν δεν κανουμε σεξ θα με χωρισει. Αυτο πιστευα, ειδικα μετα απο μια συζητηση που μου ειπε οτι για να μην εχουμε κανει σεξ σημαινει οτι δεν μου αρεσει και οτι δεν τον θελω πραγματικα και διαφορα τετοια.
Τελος παντων, δεν μπορουσα να του πω οχι. Ηταν και τετοιο το στιλ του, δεν ηταν επιθετικος, απλως επιμονος, και αν αρνιομουν καπως σαν να γινοταν απομακρος και \"θυμωμενος\", και δεν μου αρεσε καθολου να τον βλεπω ετσι. Επισης, ηταν αρκετα καλος μαζι μου. Τουλαχιστον για το τοτε δεδομενα και μετρα συγκρισης που ειχα (δηλαδη.....δεν ειχα!!!).
Θυμαμαι οτι ηθελε να του κανω στοματικο σε δημοσιες τουαλετες, πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα. Οχι μονο γιατι δεν μου αρεσε το στοματικο, αλλα και επειδη με αγχωνε τρομερα η ιδεα οτι ισως μας πιασουν ή ισως καταλαβουν τι κανουμε. Ενιωθα πολυ ασχημα καποιες φορες. Καποιες αλλες δεν ενιωθα καποιο ιδιαιτερο συναισθημα, ή απλως προσπαθουσα να μην το σκεφτομαι για να μην αγχωνομαι. Οσο πιο γρηγορα περασει τοσο το καλυτερο.
Επισης με στεναχωρουσε το οτι δεν ασχολιοταν καθολου μαζι μου. Με λιγα λογια, έμενα συνεχως ανικανοποιητη, και εκεινον εγω συνεχεια τον ικανοποιουσα, αλλα το μονο που τον ενοιαζε ηταν να περασει εκεινος καλα. Ενιωθα πολυ αδικημενη, αλλα δεν ηξερα και τι αλλο να κανω, και ντρεπομουν να το συζητησω ανοιχτα μαζι του.
Μια φορα επιχειρησα να του μιλησω και του ειπα πολυ καλοπροαιρετα και ευγενικα οτι δεν με ικανοποιει, και εκεινος προσβληθηκε πολυ και ειπε οτι τι να κανει αφου εγω δεν μπορω να τελειωσω και ειμαι \"δυσκολη\". Δεν θυμαμαι κιολας καλα την συζητηση, ειχα στεναχωρηθει κιολας πολυ.... Θυμαμαι ομως που θυμωσε και μετα απο ενα διαστημα σιωπης μου ειπε \"ολες οι γυναικες ιδιες ειστε\", πραγμα που με στεναχωρησε τρομερα και εβαλα τα κλαματα, γιατι εκανα οτι μπορουσα για να μην ειμαι \"σαν ολες τις αλλες\".
Μετα που με ειδε να κλαιω ζητησε συγνωμη, αλλα η συμπεριφορα του στο σεξ δεν βελτιωθηκε και πολυ.
Πολλες φορες ενιωθα ασχημα κατα την διαρκεια του σεξ, κυριως γιατι επετρεπα να με κανει οτι θελει, επειδη δεν μπορουσα να του πω οχι. Δεν ηθελε να βαζει προφυλακτικο γιατι λεει δεν του αρεσε η αισθηση, και εγω δεν μπορουσα να επιβληθω. Επισης, ενας λογος που δεν ηθελα να επιμεινω στο θεμα του προφυλακτικου ηταν επειδη καποιες φορες που ειχαμε δοκιμασει με προφυλακτικο εχανε την στυση του και μετα επρεπε να του κανω περισσοτερη ωρα στοματικο σεξ για να τελειωση, πραγμα που δεν μου αρεσε.
Ακομα, με πονουσε κατα την διαρκεια του σεξ. Βασικα, εχω την εντυπωση οτι πιστευε οτι στις γυναικες αρεσει ο λιγος πονος. Πονουσα κατα την διεισδυση και μεχρι την πρωτη μου γυναικολογικη εξεταση πιστευα οτι εχω καποιο ανατομικο προβλημα. Τελικα, εκεινος ηταν ατσουμπαλος.
Γενικα, δεν μου αρεσε ο τροπος που εκανε σεξ. Δεν ηταν τρυφερος, θυμιζε περισσοτερο τσοντα παρα απλο σεξ...
Εχει τυχει να βαλω τα κλαμα κατα την διαρκεια του σεξ, σιωπηλα βεβαια, γιατι δεν ηθελα να με καταλαβει, γιατι θα ρωτουσε τι εχω και εγω απλως δεν ηθελα να το συζητησω, γιατι ηξερα οτι θα βγω εγω η τρελη στο τελος. Παντα εβρισκε οτι ειχα και εγω καποιο λαθος, ακομα και αν παραδεχονταν οτι εφταιξε καπου παντα ελεγε στο τελος \"αλλα και εσυ.....\".
Μια φορα εκλαψα μπροστα του μετα το στοματικο σεξ. Πολλες φορες κουραζομουν γιατι διαρκουσε πολυ ωρα, και πονουσα λιγο, αλλα αυτος δεν το εβαζε κατω, ενιωθα πιεσμενη να συνεχισω, αν και μαλλον μονη μου φταιω που το επετρεπα να συνεχιζεται. Δεν ειναι σιγουρη αν ηξερε πως αισθανομαι. Εκεινη την ημερα που εκλαψα ζαλιζομουν και ειχα κουραστει και του το ειπα, αλλα αυτος μου ειπε να συνεχισω. Μετα μου ελεγε οτι δεν φανταζοταν οτι ενιωθα ασχημα.
Γενικα, ηθελε να κανουμε σεξ σε δημοσιους χωρους, του αρεσε να βαζει το χερι του μεσα απ το παντελονι μου και να με πιανει στις καφετεριες, και γενικως σχεδον οπουδηποτε. Εμενα βεβαια αυτο δεν μου αρεσε.... Κυριως με αγχωνε.
Θα σταματησω να γραφω τωρα, γιατι ηδη φλυαρισα πολυ, και θα μπορουσα ακομα να συνεχισω να μιλαω, αλλα μαλλον θα καταντησει κουραστικο.
Πολλες φορες σκεφτομαι οτι υπερβαλω...... Οτι δεν ηταν πια και τοσο τραγικα τα πραγματα. Μηπως πραγματι δεν ηταν τιποτα? Μηπως απλως προσπαθω να βρω κατι για να καταπιαστω? Μηπως τελικα μου αρεσει να ειμαι μιζερη και κατα καποιο τροπο... να λυπαμαι τον εαυτο μου?
Δεν ξερω τι να πιστεψω!
:(