ειμαι δυστυχισμενη και απελπισμενη
εχω πεσει σε βαρια καταθλιψη...
δεν εχω ορεξη για τιποτα...
σημερα ηθελα να παω στη θαλασσα και δεν ειχα το κουραγιο να ξυριστω στα επιμαχα σημεια(ντρεπομαι που το λεω αυτο)
ολη μου τη μερα την περναω πινοντας κοκα-κολες και σοδες καπνιζοντας και ακουγοντας ραδιο.
πλακωνομαι και στα χαπια και παιρνω περισσοτερα απο αυτα που μου λεει ο γιατρος γιατι αλλιως δεν την παλευω...τεσπα τη δευτερα που θα παω θα του ζητησω να μου αυξησει τη δοση...
στο κεντρο ημερας που λαχταρουσα τοσο πολυ να παω μου δεν μπορεσα λογω της απεργιας μμμ.
και την αλλη τεταρτη που ηταν να παω στο κεντρο εχω ραντεβου με την ψυχιατρο του ικα οποτε παλι χανω το κεντρο ημερας.
τους πηρα τηλ και μου εκλεισαν ραντεβου για τις 13 οκτωβρη.
ποιος περιμενει μεχρι τοτε??????????
μονο τεταρτες μου ειπαν οτι ειναι αυτο το γκρουπ.
και τις τεταρτες κανουν συνηθως απεργια τα μμμ.
αν ξανακανουν απεργια στις 13 οκτ θα παρω ταξι και θα παω βρεξει χιονισει...και κακως που δεν το εκανα και αυτη την τεταρτη...
εντομεταξυ αυριο εχει η αδερφη μου ραντεβου με αυτη την κολοψυχιατρο και θα γυρισει σιγουρα ταραγμενη,οπως συμβαινει καθε παρασκευη...
της εχω πει απειρες φορες να την αλλαξει αλλα μου απανταει κοφτα "ειναι επιλογη μου"....οποτε δεν μπορω να κανω και πολλα.
μια λυση θα ηταν να λειπω καθε παρασκευη αλλα δεν αντεχω το "εξω" γιατι εχω και τρομερη αγοραφοβια τελευταια...
η μονη μου παρηγορια ειναι που συνομιλω με καποια ατομα με ψυχ. προβληματα σε ενα τσατ-ρουμ....
υποφερω.ποναω πολυ.ποναω τοσο πολυ που ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως τον αντεχω τοσο πονο...