Πως ενα ατομο γ@#$ει την Ψυχολογια σου σε χρονο DT
καλησπερα,
ολες τις μερες ψιλοπηγαινε καλα το πραμα, πηγαινα το γυμναστηριο μου, εφαγα 2-3 βραδυα παραπανω αλλα οκ....εχω τα κομπλεξικα μου....αλλα οκ, επεισα τον πατερα μ να μ δωσει λεφτα για την σχολη χορου...οκ.......κ μεχρι χτεσ το βραδυ που μιλησα με τον πρωην μ (τον ομορφο) στο φεισμπουκ. πλεον ολους τους τσακωμους απο κει τους κανω.
μ ειπε πως μιλαει αυτο το καιρο με μια αλλη..................κ δν θελει να μ δινει ψευτικες ελπιδες. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!και οτι ειναι απλα ειληκρινης κ δν θελει να ξεκοψει επαφες μαζι μ γτ ειμαι κ γαμω τα ατομα γιατι γιατι γιατι γιατι......
κατα περιεργο τροπο δεν τον διαολοστειλα του ειπα ''εσυ να σαι καλα'' κ βγηκα οφ για να δω σε τι κατασταση βρισκομαι.
πηρα 3 xanax καπακι, χωρις νερο. το αιμα μ ανεβηκε στο κεφαλι, ενιωσα τον χαρακτηριστικο πονο στο στηθος κ ενα πλακωμα,,,,κ τα ματια μ αρχισανε τα τρεχουν σαν κανουλες. καθως περιμενα παιρνοντας βαθειες ανασες το ξεσπασμα....φωναζει η μανα μ μεσα για το φαγητο. εκει λοιπον αρχισα να τσιριζω.....μετα απο αυτο κοπανισα την πορτα κ την εκλεισα, την κλειδωσα. κ κοπανισα το κεφαλι μου 4 φορες δυνατα στον τοιχο.
σε περιπτωση που αναρωτιεστε, ειναι καλα το κεφαλι μου. 2 μελανιες σε σημειο που ειναι μαλλια κ δεν φαινεται.
η μαμα το πε στον μπαμπα κ ηρθε απευθειας απ την δουλεια να με νταντεψει. με ζορισανε να κανω ενα καυτο ντους κ να παρω τον γιατρο οπου με ηρεμισε καπως...κ η αδερφη μ με πηρε να βγουμε το βραδυ. εκει που πηγα αρχισα να τους λεω τι μ ειπε εκεινος κ μεινανε μ@##κες γτ ειδηκα η αδερφη μ δν με εχει ακουσει ποτε να κανω ετσι για αντρα.
τεσπα....εφαγα μια βαφλα κ εκει................
γιατι νιωθω πως με εγκαταλειπουνε?και γιατι να κανω ετσι για κατι ανουσια θεματα, φαντασιωνομαι συνεχεια πως ειναι με αλλη,καλητερη απο μενα!!!!!!!!!!!!!καλητερη απο μενα!!!!!!!!!και τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!� �ελω τοσο να τον βρω κ να τον χτυπισω.......τοσο μα τοσο πολυ!!!!!!!!!!τοσο πολυ που βραζει το αιμα μου με τρωει μεσα μ ωωωρες και ωωωρες και ωρες!!!να χτυπισω εκεινον, εκεινη, κ οποιον αλλον βρω μπροστα μου.δν με νοιαζει με τι, απλα να τους χτυπαω μεχρι να λιωσουν ολα πανω τους να μαθουν να περιπαιζουν εμενα!!?!!!εμενα που του φερθηκα γλυκα κ ομορφα!!!!!!που αφησα κατα μερος τα σκατα του χαρακτηρα μ για να δει τι γλυκο κοριτσακι μπορω να γινω!!!!
γιατι γιατι να φερθει καποιος ετσι????!!!!!γιατι να θελω ΤΟΣΟ εντονα να τον σκοτωσω?να το φαντασιωνομαι....κ να γελαω