Δεν παω καλα. Ακουστε το προβλημα μου και πειτε μου την γνωμη σας.
Ειχα 5 χρονια σχεση και χωρισα πριν 7 μηνες. Εδω και ενα μηνα μου αρεσε ενα παιδι. Ολο αυτο τον μηνα φλερταραμε και ενιωθα οτι τον ηθελα αρκετα. Χθες επιτελους τα φτιαξαμε αλλα δεν νιωθω καλα με το ολο θεμα.
Μου αρεσει και τον συμπαθω παρα πολυ και περναω πολυ καλα μαζι του αυτον τον 1 μηνα που καναμε παρεα, αλλα δεν εχω συνηθισει να ξεκιναω κατι απο την αρχη γιατι εχω να ξεκινισω κατι με αντρα απο τα 17 μου και ειμαι 22.
Το ξερω οτι ειναι εντελως παραλογο αλλα εχω ενα απιστευτο αγχος μεσα μου καθε στιγμη. Με εχει πιασει πανικος. Εχω συνεχεια κρισεις πανικου. Δεν μπορω να ηρεμισω με τιποτα.
Ειδικα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να κανουμε και σεξ τρελενομαι, αγχονομαι παρα πολυ. Ειμαι σιγουρη οτι την πρωτη φορα θα με πιασει τρελη κριση πανικου και θα τρεμω ολοκληρη κανονικα και θα γινω ρεζιλι!
Σκεφτομαι οτι θα τον δω το βραδυ και πρεπει να του φερομαι ερωτικακαι να μου φαιρεται ερωτικα και θελω να βαλω τα κλαματα απο το αγχος.
Και ξαναλεω δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει αλλα ειναι πολυ ξενο για μενα ολο αυτο το θεμα.
Ολο αυτο το μηνα ηθελα παρα πολυ να τον φιλισω καθημερινα και τωρα αντι να ειμαι χαρουμενη τρεμω την στιγμη που θα βρεθουμε σημερα και θα φιλιθουμε.
Ειμαι εντελως παραλογη, το ξερω! Ολες οι γυναικες οταν τους αρεσει καποιος ξεκινουν μια σχεση μαζι του ειναι χαρουμενες και το απολαμβανουν και θελουν να κανουν σεξ μαζι του ακομα και απο το πρωτο βραδυ.
Εχετε καμια συμβουλη?