αν μπορουσεσ να κανεισ οοοοοοοποιοδηηηποτε επαγγελμα θελεισ ποιο θα ηταν αυτο???
:):):):)
καθε φωρα που παω σε ζωολογικο κηπο..παντα μου ξαναερχεται αυτη η σκεψη στο μυαλο..
πωσ αν ζουσα σε μια αλλη χωρα.. πχ την αφρικη.. η καποια αλλη με πολλουσ οργανωμενουσ μεγαλουσ ζωολογικουσ κηπουσ..φιλικουσ προσ τα ζωα..
θα ηθελα παρα πολυ να εκανα αυτη την δουλεια.. να εχω υπο προστασια μου καποιο ζωακι.. κατα προτιμηση τα δελφινια..
αλλα γιατι οχι .. και κανενα λιονταρι.. η εστω τισ κατσικουλεσ.. η τισ μαιμουδιτσεσ..
αλλα βλεπεισ πρεπει να εισαι βιολογοσ -ζωολογοσ αρχικα.. και απο κει και περα..τετοιεσ ειδικευμενεσ σχολεσ εδω στην Ελλαδα μασ δεν υπαρχουν...
πηγαμε χθεσ στο Αττικο παρκο..παιδια να πατε.. πολυ γελιο και πολυ πολυ ωραια ατμοσφαιρα..
τα ζωακια ειναι πολυ ελευθερα..
να φανταστειτε ηρθε διπλα απο το καροτσακι του Αντωνακη μια κατσικα αγορι με μεγαλα κερατα..τσουκου τσουκου σιγα σιγα.. και σταθηκε ακριβωσ μπροστα.. εμεισ τον χαιδευαμε και αυτοσ το απολαμβανε πολυ... ο μικροσ ειχε πεθανει στα γελια..χεχεχε..
και αργοτερα στο σπιτι των μαιμουδων ενα μαιμουδακι ηρθε στην πλατη του Μιχαλη..
να πατε να πατε..!!!
στο θεμα μασ ομωσ..εσεισ τι θα ησασταν?